nedjelja, 14. kolovoza 2016.

Podravka pripravnici

Podravka pripravnici BufretLignendeOversett denne siden3. Dočekat će ih Uprava, direktori i prethodne generacije pripravnika i svi ćemo im zaželjeti dobrodošlicu. Odabrani pripravnici prolaze kroz strukturirani pripravnički program u.

Podravka pripravnici
Pojam pripravnika i vrijeme na koje se može sklopiti ugovor o radu s pripravnikom. Radi osposobljavanja za samostalan rad osobe koja se prvi put zapošljava u. Njihovi mladi pripravnici neće raditi za 2400 kuna, nego za 8000. Podravka traži više od 30 pripravnika.
Podravka pripravnici
HZZO ZAPOŠLJAVA Raspisali natječaj za 956 pripravnika: Traži se 605. INOVACIJA IZ PODRAVKE Četiri godine radili na zamjeni za sol. Program je namjenjen zapošljavanju visokoobrazovanih pripravnika.


Sektora za korporativne komunikacije. Jedan od projekata na kojem su pripravnici radili bio je osmišljanje. SHAPE your future with a hearth“. Picssr is a new & refreshing way to browse Flickr photos! Upravljanje ljudskim potencijalima IZAZOV GRUPA PODRAVKA. Razvoj pripravnika Razvoj mentora struktura učenje.

Podravka pripravnici
Jean Anthleme Brillant-Savarin je davno rekao kako svatko može naučiti kuhati, ali čovjek koji zna dobro ispeći meso se.


Klik na link i prijavite se, rok prijave je do 10. Novi pripravnici bit će uključeni u strukturirani program koji će im omogućiti razvoj kompetencija i vještina koje na fakultetima nisu imali prilike. Letošnje leto za nas ni cilj ampak začetek, ker se zavedamo koliko lahko naredimo skupaj in da. Poslodavac samostalno odlučuje o zapošljavanju pripravnika sukladno svojim mogućnostima, potrebama rada i poslovnim ciljevima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.