nedjelja, 14. kolovoza 2016.

Studentski dom osijek natječaj

Studentski dom osijek natječaj Raspored studenata po sobama bit će određen prije useljenja. Studenti koji žele živjeti zajedno trebaju do kraja tjedna obavijestiti voditelja doma putem e-maila. Studentski servis – dežurni telefon – samo za HITNE potrebe.

Studentski dom osijek natječaj
Spremljeno u privremenu memorijuSličnoOd 1. Konačne rang liste za smještaj studenata objavili su Pula, Osijek i Rijeka. Objavljeni su natječaji za dobivanje mjesta u studentskim domovima u Osijeku i Zagrebu te za dobivanje subvencija za smještaj kod privatnog. Natječaja za smještaj u zagrebačke studentske domove. Nakon objave natječaja za smještaj u studentske domove i subvencionirani privatni smještaj, odobreno je 600 subvencija za studente.


Ako studirate izvan svoje županije, smještaj u studentski dom možete dobiti prijavljujući se na natječaje studentskih centara. Gotovo 700 ležajeva u oba osječka studentska doma – novom u Ulici Petra Svačića i. Svačićevoj ulici, ima 474, a stari dom. Tijekom natječaja Povjerenstvo obradi od 2. Rezultati prijava na natječaj za prijem učenika u učenički dom. U privitku pronađite bodovne liste za prijem. Objavljeni su rezultati natječaja za smještaj studenata u studentske domove za akademsku godinu 2016. Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku raspisuje.

Studentski dom osijek natječaj
Javni natječaj PAVILJON STUDENTSKOG DOMA, KAMPUS OSIJEK. Otvorenje izložbe NOVI GRAD OSIJEK, autora akademika Andrije Mutnjakovića.


Istražili smo je li bolje i povoljnije odabrati studentski dom ili privatan smještaj. Ako ste se prijavili za natječaj i osvojili mjesto u studentskom domu, trebate. Studentima koji stanuju u privatnom smještaju u Zagrebu, Osijeku. Dobro se informirajte prije nego predate zahtjev za smještaj u studentski dom. ZGRADA PAVILJONA STUDENTSKOG DOMA U OSIJEKU. STARIJI STUDENTI- rezultati natječaja za stu.


Osijeku - Free download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free. Prijave su stigle iz cijele Hrvatske od Osijeka, preko Zagreba, Istre, Rijeke pa do.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.