nedjelja, 14. kolovoza 2016.

Značenje tarot karte ljubavnici

Značenje tarot karte ljubavnici Ljubavnike krasi nevinost, povjerenje, uživanje, radost i harmonija suprotnosti. Simboliziraju snažnu intimnu vezu te povjerenje. Tarot karta Ljubavnici označavaju ljubav, ne samo za partnera, već i ljubav prema.

Značenje tarot karte ljubavnici
Mogu ukazivati na izbor između platonske i tjelesne ljubavi – to značenje. Zaljubljenost, ljubavnici ili braća je prva karta tarota sa više likova. Legenda kaže da su tarot karte nastale kako bi se zabilježilo.


Ako su Ljubavnici vaša karta, životna vam je zadaća pažljivo birati i.

Značenje tarot karte ljubavnici
Ova karta prikazuje jedan od cestih problema: mladog coveka koji se nalazi u vezi sa dve zene. Po prvi put u Tarotu, centralna figura nije pokazana. Magicus - Alternativa u najširem smislu riječi. Pročitajte što označava tarot karta ljubavnici koja pripada skupini velika arkana. Posts about ZNAČENJA KARATA written by Tarotoman. Karta Ljubavnika simbol je ljubavi, seksa, povezanosti, braka, prijateljstva i izbora. Ne zaboravite gledati okolne karte, da bi pravilno pročitali značenja i dali.


Horoskopski znaci po karakteru i sadržaju povezani su s tarot kartama i njihovim značenjem. A značenje ovog dela karte je nepoznato, ali to je tačan crtež Tarot karte; a to je.

Značenje tarot karte ljubavnici
Tarot karte značenje: Ljubavnici simbolizira ljubavne inicijative, odanost i nove događaje. Obrnuta karta Ljubavnici odnosi se na slabost i ljubavno razočaranje. U najvećem broju slučaja, karta ljubavnici je karta neizvjesnosti. LJUBAVNICI – kontakti, komunikacije, prihvaćanje drugih і obratno 7. Tarot karte - tarot majstori koriste skriveno značenje tarot karata za proricanje sudbine.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.