petak, 2. rujna 2016.

Hotel za gume split vukovarska

Hotel za gume split vukovarska Prodajemo gume, vršimo usluge montaže, balansiranja i krpanja guma. Liberana 55, Vukovarska ulica semafor prije City centra s. Nedostaje: vukovarskaHotel guma INCH Split, samo najbolje za Vaše vozilo!

Hotel za gume split vukovarska
Spremljeno u privremenu memorijuObiteljski vođen posao sa profesionalnim i pouzdanim pristupom. Ugradnja guma na najmodernijim strojevima. HOTEL ZA GUME : Sezonsko skladištenje guma. Poštovani kupci, gotovo je s nošenjem guma na 5.
Hotel za gume split vukovarska
Više se ne morate razbijati glavu gdje će vam prezimiti gume. Nosić gume je centar pneumatika u ulici Vukovarska 182(Split), koji se bavi prodajom i montiranjem zimskih i ljetnih guma, te aluminijskih felgi. Poslovni subjekti, trgovine, poslovnice, prodajna mjesta za djelatnost Vulkanizer, Auto gume, Moto gume, kvart Mejaši, grad Split.


Djelatnosti: Vulkanizer, Auto gume, Moto gume. UGRIN TRADE - auto gume Split Vaš siguran partner na cesti ! Specijalizirana internet trgovina za prodaju auto guma, moto guma i alu felgi. Nisam ni u snu pomislio da ću gume za auto naručiti u Splitu! Ove godine mi je netko vec tri puta probusio sve gume na. POŽAR U SLOVENIJI: Izgorio hotel u Bohinju, svi hrvatski turisti neopečeni i evakuirani.

Hotel za gume split vukovarska
Ljetne, zimske ili cjelogodišnje gume? Mi Vam nudimo širok izbor dimenzija, proizvođača. HAK popust za članove koji je istaknut na ulazu i na blagajni objekta, ili recepciji hotela.


Borovo cipele proizvode se s ljubavlju u Vukovaru od 1931. Goodyear, Dunlop, Sava, Fulda i Debica - za gotovinsko plaćanje. Auto i moto gume: 15% gotovina i debitne kartice (Maestro), 10% kreditne kartice.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.