subota, 8. listopada 2016.

Testovi za polaganje d kategorije

Testovi za polaganje d kategorije A kategorija; B kategorija; C kategorija; D kategorija. Dobrodošli na online simulaciju testa za vožnju za D kategoriju. Online test je potpuna simulacija pravog testa za polaganje vozačkog ispita. Online testovi vožnje za A, A1 i A2 kategorije – polaganje vožnje za motor. Upute za osposobljavanje kandidata za vozače D kategorije vozila. Za Vas smo izradili posebne skripte i online testove prilagođene kategoriji koju.


Kako bismo Vam pomogli da se što bolje pripremite za polaganje ispita. Testovi za kategorije BE, C, CE i D kategoriju rezervirani su samo za kandidate. Za prolaz potrebo 108 bodova i sva 4 križanja točno riješena. D – kategorija (autobus) – za polaganje vozačkog ispita D kategorije, kandidat mora da ima 24 godine. Nakon završene teoretske obuke polaže se teoretski deo ispita, a nakon završene praktične obuke i praktični deo ispita. Imamo 13 gostiju i nema članova online. Auto škola “Zeleno svetlo” je prva napravila on line testove po novom načinu. A (AM, A1, A2) i B, C i D kategorije.


Auto škola Željko učinila je dostupnim nove testove sa rešenjima za polaganje vozačkog ispita A,B,C i D kategorije koje možete preuzeti ispod. Novi testovi 2016 za polaganje vozačkog ispita ONLINE.

Testovi za polaganje d kategorije
Pitanja preuzeta sa MUP-ovog servera. Preuzmite najnovije testove za polaganje A, B, C i D kategorije. Sve što je potrebno je da kliknete na kliknete na preuzmi u okviru željene oblast ispita. Autoškola „Auto-klub Koprivnica“ pripremila Vam je test s ukupno 38 pitanja koja se nasumično biraju iz unaprijed.


Sretno u rješavanju i polaganju ispita! Kategorija C - test 4 Testovi za polaganje vozackog ispita C kategorije,8 online testova. Primeri pitanja u novim testovima za polaganje vozačkog ispita. Kandidati koji poseduju vozačku dozvolu D1 kategorije ne vrše teoretsku obuku već samo praktičnu od 7 časova i polažu teoretski i praktični ispit za vozače D. Na ovoj stranici imate tri različita programa za vežbenje istih testova - novih ispitnih pitanja za polaganje za vozače AM, A1, A2, B, C i D kategorije !

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.