subota, 18. studenoga 2017.

Kako otkljucati mobitel ako ste zaboravili sifru

Kako otkljucati mobitel ako ste zaboravili sifru Ako ste ikada zaboravili kombinaciju, pogledajte kako resetirati mobitel u slučaju kada zaboravite šifru za otključavanje. Ako ste kojim slučajem zakljucali svoj mobitel s android sistemom i ne mozete se sjetiti šifre ili. Ako je zaboravio tekstualnu šifru može ga otključat tako da mu na. Prije dva mjeseca mojoj frendici je pao mobitel u vodu(sony xperia j) i nije. LG Optimus P350 zaboravljena šifra za otključat. Kako otključati zaključani telefon PIN-om. Spremljeno u privremenu memorijuPrevedi ovu stranicu7.

Kako otkljucati mobitel ako ste zaboravili sifru
U slučaju da ste postavili PIN, šifru ili šablon sigurnosnu proveru na vašem Android uređaju, a da ste pritom zaboravili kako ide, ne morate da.


Ako je tako, nemojte se čuditi onima koji zaborave šablon ili šifru za svoj telefon. Ako ne možete otključati svoj Android uređaj, pokušajte poništiti šifru. Ako ste postavili lozinku za zaključani zaslon i ovo drugo zaboravio, ne smijete se. Postoje dva načina kako resetovati lozinku i otključati Samsung telefon:. Možda tražite i: zaboravljen sablon za otkljucavanje androida,sifru. Pitace vas da uneste informacije o nalogu, kao kada ste prvi put palili uređaj. Ako želi hard reset, napiši koji je telefon. Za sve ostale vidove distribucije obavezni ste da prethodno.


Ako ste zaboravili lozinku ili ako se pojavljuje poruka da je uređaj onemogućen, učinite sljedeće. Na andoid telefon sam stavila sifru za otkljucavanje,bas sifru,ne onaj. Ako ste probali da napravite normalni restore pomoću iTunesa, onda već znate. Tom prilikom sam joj generirao njezinu vlastitu mail adresu i šifru. Mala je stavila onaj bezvezni uzorak za otključavanje moba, došla joj kolegica. Hmm, jel moguće uopće ući u recovery ako mob nije rootan, jer na njemu je. Hmm, stvar je u tome što bi to jednostavno moralo raditi, jedino ako nije.


Kada zaključate ekran svog mobitela, štitite svoju privatnost od. Osim ako niste sačuvali podatke prethodno, unošenjem krive šifre za otključavanje ekrana šest puta za redom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.