srijeda, 20. prosinca 2017.

Excalibur dehidrator

Excalibur dehidrator Na njega ćete naići u brojnim kuharicama sirove hrane. Uređaj za sušenje i dehidriranje hrane. Excaliburov model sa devet fioka je namenjen onima koji planiraju da dehidriraju veće količine.

Excalibur dehidrator
Excalibur dehidrator, 9 fioka Veliki kapacitet sušenja (9 fioka). Jednostavna upotreba i prilagodljivost su zaštitni znak. Drago nam je što Vam možemo ponuditi naše proizvode i pomoći Vam. Zbog čega je dehidrator "Excalibur" tako poseban?
Excalibur dehidrator
Sva elektronika je ugrađena u zadnji deo sušača, i štiti aparat od izlivanja tečnosti iz.


Savršeno će sačuvati hranjive sastojke i okuse namirnica, zahvaljujući jednostavnosti sušenja i mogućnosti podešavanja temperature. Dehidrator je zgodan jer suši krekere, kekse, povrće i voće. Otvara se sprijeda ima termostat na kojem se mogu podesiti niže temperature. Aparati za sušenje i dehidriranje hrane: Excalibur. Enostavna uporaba in prilagodljivost sta zaščitni znak. Evo, upravo sam u svoj dehidrator, moj najmiliji Excalibur, maloprije stavila sušiti sirovi kruh. Baza je, vjerovali ili ne, luk oliti kapula, u velikim. Super fleksibilne i neljepljive podloge služe za sušenje voća, povrća, sirovih.


Excalibur dehidrator
Banja Luka, 550 KM, dehidrator za hranu excalibur + 9 paraflex podloga. Z dehidratorjem lahko delate krekerje, pecivo, piškote, pizze ali. Model s petimi pladnji je Excaliburov kompromis med prihrankom prostora v kuhinji na eni strani in zadostna površina za sušenje hrane na nasprotni strani. EXCALIBUR dehidrator jedan je od najkvalitetnijih i najuniverzalnijih sušača, koji možete kupiti. Seveda so na tržišču tudi podobni sušilniki, en je SEDONA, a kljub prikupnemu izgledu tehnično ni. V številnih knjigah surove hrane boste naleteli nanj.


Z njim lahko posušite vse vrste sadja.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.