srijeda, 20. prosinca 2017.

Spremnici za gorivo

Spremnici za gorivo Spremnik za benzin od mrežastog polietilena. Polar spremnici - Prodaja i dostava najkvalitetnijih mobilnih i prenosivih spremnika za gorivo svih dimenzija.

Spremnici za gorivo
CIJENA S POPUSTOM u kunama: 40,80 Kn Cijena s popustom u Eurima: 5,39 €. Kombinirana posuda za gorivo i ulje -crvena, 3, 5, 1. Rezervoari za gorivo - Vodoinstalacije, Tankovi (spremnici), tuševi - WC, PUMPE, VODOINSTALACIJE, TANKOVI (SPREMNICI) - Yachts. JEDNA OD STVARI koja vam može zagorčati život na putovanju, a i u normalnoj gradskoj vožnji, je ulijevanje pogrešnog goriva.
Spremnici za gorivo
Kada je spremnik goriva stroja pun, dotok goriva se automatski zaustavlja, te možete podići spremnik. Povoljne cijene spremnika za gorivo.


Nudimo vam univerzalne spremnike za gorivo. Nastavljeno suđenje za kornatsku tragediju, istražit će se spremnici za gorivo i crpke za vodu. Hitno se prodaju tri spremnika za gorivo, tekućine ili ostale namjene prema potrebi, izrađeni od željeza, dimenzija cca 8m x 4m x 3,5m. Izrađuje se u veličinama od 1 do 100 m3. Cisterne i spremnici goriva - Kova d. Eko oprema - Urbana oprema - Oprema za dječja igrališta - Stambeni kontejneri - Kiosci - Konstrukcije. Nadzemni vertikalni spremnici mogu biti izrađeni kao jednoplašni i dvoplašni.

Spremnici za gorivo
Plastični spremnici goriva These fuel tanks are producted in High-quality and UL approved. The 25L (6.6-gallon) tank includes cap and fuel level gauge.


Prenosiv spremnik za gorivo izrađen iz polietilena: kapacitet 440 litri; izredno kompaktan i lakan; opremljen sa električkom crpkom, priklop 12V. Tlačni plinski spremnici i nadzemni spremnici za zapaljive tekućine pod tlakom ne smiju se. Sistemi za natakanje razvijeni u svrhu zaštite okoliša, jer onemogućuju prolijevanje goriva i ulja mimo otvora spremnika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.