nedjelja, 9. prosinca 2018.

Loko vožnja obrazac

Loko vožnja obrazac Loko vožnja obrazac OBRAČUN LOKO-VOŽNJE za mjesec: Radnik: DATUM. Naziv tvrtke: 2, Mjesto i adresa: 3, OIB: 4. Osim činjenice da nadoknađuju 2 kune po prijeđenom kilometru za korištenje privatnog automobila, dolaskom.

Loko vožnja obrazac
JAVNI POZIV ZA FINACIRANJE AKTIVNOSTI UDRUGA OD POSEBNOG ZNAČENJA ZA GRAD OSIJEK IZ PODRUČJA KULTURE IZ. Loko vožnja je program za jednostavno i pregledno evidentiranje loko vožnji.
Loko vožnja obrazac
Evidenciju je moguće voditi za sva službena vozila u vlasništvu poslovnog. RPO obrazac, prijava u registar poreznih obveznika. Druga je stvar ispunjavanje obrazaca, ali to je ionako tajnički posao. Put do 30 kilometara smatra se „loko vožnjom“, te nije potrebno izdavati putni.


Obrazac obračuna loko-vožnje (19.06.2016). Zaposlenik u obrazac Evidencije o loko vožnji nakon izvršenog naloga za upotrebu. U nastavku dajemo primjer kako bi obrazac za loko vožnju mogao izgledati. Nalog za vožnju, odnosno odobrenje za uporabu privatnog automobila odobrava. Ako se privatni automobil koristi za službene svrhe u mjestu odnosno naselju (loko-vožnja), osoba koja koristi automobil obvezna je voditi.

Loko vožnja obrazac
LOKO vožnja do 30 km udaljenosti od sjedišta tvrtke više od toga. Sportski klub je do sada prijavljivao u obrascu JOPPD isplaćene putne naloge i loko vožnje vanjskom suradniku - treneru koji ne prima nikakvu. JOPPD obrasca za izvještaj loko vožnje SAMO za korisnike.


Troškove cestarine vezane za loko-vožnju, terenski rad i sl. Uz svaki primjer putnog naloga u obvezi ste priložiti i obrazac. Excel računi, Excel ponude, Excel loko vožnja, Excel change case and trim, Excel download. U gornjoj tablici se nalazi popis svih službenih vozila koja se mogu koristiti za obavljanje loko vožnji, a u donju. Za terenski + parking za službeno vozilo i za loko vožnju + parking radim JOPPD tek kad se isplate (ne treba za obračun) - i sad me zanima ako. Ostvareni trošak loko vožnje se evidentira na obrascu „Obračun korištenja.


Napomena: vožnja na posao i s posla nije upotreba privatnog auta u službene svrhe :). Nabava knjižne građe ide putem obrasca „Zahtjev za nabavu knjižne građe“.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.