nedjelja, 9. prosinca 2018.

Najjeftinija struja u hrvatskoj

Najjeftinija struja u hrvatskoj Razlikuju se i prema trajanju ugovorne obveze. Osim uštede i ekonomične potrošnje električne energije, troškove za struju najlakše je smanjiti promjenom opskrbljivača. Ukupna ušteda koju možeš ostvariti.

Najjeftinija struja u hrvatskoj
Jeftinija struja Hrvatskog Telekoma. Desetak dana pred ulazak u Europsku uniju toplinski udar koji je pogodio Hrvatsku popratio je i - strujni udar. SIGURNO VAS ZANIMA: Gdje je struja najjeftinija! Donedavno jedini distributer struje našao se u problemima otkad se na tržištu.


Najjeftinija struja u hrvatskoj
Guverneru HNB-a Borisu Vujčiću bile su crvene oči! Povoljna električna energija zaštitni je znak tvrtke GEN-I d. GEN-I skupinu čine društvo GEN-I, trgovina i prodaja električne energije, d. Najjeftiniji kilovatsat električne energije, uz ugovor na najmanje godinu dana, hrvatskim kućanstvima nudi tvrtka GEN-i. GEN-i, a 31 lipu javnom poduzeću Hrvatska elektroprivreda. Prelaskom u GEN-i ušteda na godišnjoj razini za korisnike. HEP snizio cijene, traje bitka za kupce struje. Tržište električne energije od prošle godine je zasićeno ponudama opksrbljivača koji u borbi za potrošače nude jeftiniju struju od HEP-ove univerzalne usluge. Najjeftinija cijena električne energije u smislu kilovat sati jedinično ostvaruje se u RWE.


Najjeftinija struja u hrvatskoj
Natječu se sa svojim »paketima« jeftine, jeftinije i najjeftinije struje. Pa recimo slovenci jer je u sloveniji skuplja struja. Pogledajte tko nudi najjeftiniju struju. Sva djeca spašena iz ruševina zatrpanog hotela u Italiji. Prekida u procesu isporuke električne energije nema niti u jednom trenutku, niti isti. Trenutno u RH električnom energijom domaćinstva opskrbljuju slijedeći. Najjeftinija je u Srbiji (0,06 eura po kWh), potom u Makedoniji i BiH koje plaćaju 0,08.


U srijedu ujutro službeno je s radom počela srpska burza električne energije – SEPEX. Prema istraživanju agencije Anadolija, najjeftiniju struju u jugoistočnoj. Hrvatskoj u segmentu ponude električne energije kućanstvima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.