subota, 24. rujna 2016.

Njemačke tablice automobila

Njemačke tablice automobila Klaudijin suprug Kristijan radi u Njemačkoj. Prije par mjeseci kupio je automobil. Koliko dugo mogu voziti automobil s HR registracijskim tablicama i našom vozačkom dozvolom u stranoj državi, te mogu li u stranoj državi.

Njemačke tablice automobila
Njemačka je prije svega sigurna i pouzdana zemlja za kupnju automobila. Probne zoll tablice s pripadajućom. Automobil će i dalje biti registriran u zemlji boravišta. Međutim, moguće je da ćete trebati platiti poreze povezane s upotrebom automobila u toj.


Njemačke tablice automobila
Izgled njemačke registracijske tablice. Ulogiraš se, upišeš podatke auta, svoje podatke, broj svog tekućeg. Pored ulaza u zgradu, stoje još jedna vrata na kojima piše TABLICE. VOŽNJA NA STRANIM TABLICAMA Zaboravite na tetkin BMW iz Njemačke. Njemačkoj i prevesti ga u RH bez plaćanja carine ili neke druge vrste. Hrvatskoj do mile volje - zaboravite.


Nužno je provjeriti vrijede li privremene tablice u svim zemljama kroz. Nakon toga se prijavljuju njemačke tablice ili prodajete automobil. Na stranim tablicama kroz pakao carine.

Njemačke tablice automobila
Na području pulske carinarnice, koja pokriva cijelu Istarsku županiju, u ovoj je godini zaplijenjeno 15 automobila stranih registracijskih tablica. Tema: vožnja auta sa stranom vozačkom. Sada me interesira dal bi ja mogao nasim autom (njemacke tablice) normalno dolazit u HR. Tako, primjerice, hrvatski državljani koji rade u Njemačkoj mogu voziti automobil s njemačkim registarskim. A dal smijem u njemacku vozit njemacke tablice?


Njemackoj i ima drzavljanstvo njihovo i sve ostalo. Nemozes ti voziti strani auto ako u autu nije vlasnik auta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.