subota, 24. rujna 2016.

Stupovi za vinograd

Stupovi za vinograd Stupovi za ogradu prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Ili postaviti novi ekonomičniji vinograd? Potražite kod nas PVC vinogradarske stupove.

Stupovi za vinograd
Sangoi pocinčani stupovi za vinograd. Stup za vinograd pocinčani 2,5 mSuccess Bait 1 L. Preuzmite katalog stupova za vinograde, voćnjake, vrtove, zaštitne ograde (PDF). Napomena: Stupovi su prilagođeni visini žice:Visina stupa 2000 mm = visina.
Stupovi za vinograd
Visina: 170cm 33,54knVisina: 200cm 37,60kn tankiVisina: 200cm 39,64kn.


Potporni stup-metalni, pocinčani-v 2500 mm. POCINČANI STUPCI ZA VINOGRAD, Služe za izradu nosivih konstrukcija u vinogradarstvu, povrtlarstvu i. Shema postavljanja vinogradarskih stupova. Plastični stupovi za vinograd sa kompletnom opremom za postavljanje. Proizvodi se od visoko kvalitetnog PVC-a otpornog na udare i sve vremenske utjecaje, DIN 7748. Danas je podizanje modernih vinograda nezamislivo bez oslonca – armature. Vinogradarski stubovi, armatura, kalupi. Armatura se sastoji od stupova, žice, sidara (ankera), različitih zatezača žice i.

Stupovi za vinograd
Betonski stupovi za ograde, vinograde i voćnjake, i stupovi za protugradnu zaštitu izrađeni su od prednapregnutog betona kako bi izdržali potrebna opterećenja. Novost u našoj ponudi su impregnirani stupovi za vinograd.


Ovi stupovi mogu se koristiti i za druge namjene, primjerice za ograde. VRSTE STUPA ZA VINOGRAD, DIMENZIJE U CENTIMETRIMA, MASA KOMADA U KILOGRAMIMA. PVC vijek trajanja je minimalno 80 godina materijal je otporan na utjecaj UV zračenja i upotrebljiv na. Post by Nauta Vidio sam 2 vinograda s nekim metalnim stupovima. Da li imate neke podatke o cijeni I gdje se mogu kupiti, ili mozda betonski. Jel zna tko gdje ima za kupiti kalupe za izradu stupova za vinograd i voćnjak?


Prodajem 30 rabljenih betonskih stupova za vinograd.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.