utorak, 20. rujna 2016.

Osor most otvaranje

Osor most otvaranje U slučaju jake bure most je zatvoren zbog opasnih valova koji ometaju plovidbu. Tijekom ljeta otvaranje mosta je svakodnevno, dok se u zimskim mjesecima. Tako je Francesco Solis de Papia, osorski patricij, osorskom.

Osor most otvaranje
Osorski most u puno je boljem stanju i mogao bi biti otvoren za. No tamošnji je most ipak u ispravnom stanju i njegovo je otvaranje moguće. Uz obalu Cresa, u duljini oko 50 m prije mosta, je plitko (ispod 2 m) pa se treba držati dalje od nje. Boravak: Može se čekajući na otvaranje mosta pristati na E.
Osor most otvaranje
Ovaj prolaz nalazi se u preljepom gradiću Osor na Cresu a dijeli Cres i Lošinj na dva otoka i otvara se za. Jenom turistů přejede přes tento most na ostrov Lošinj 300 000 a jde to i bez elektriky:) Most umožňuje.


Osor podizni most photo: Zoran Pelikan. Otvaranje mosta i ispraćanje plovila na jednu i drugu stranu mora. Osor - glavni pomorski grad u vrijeme obalne plovidbe. Trenutna vremenska prognoza za grad Osor i prognoza za. Rimski grad Osor ili Apsorus kako su ga zvali, bio je sjedište biskupije u 9. Otvaranju mosta odupire se zasun koji se nalazi na sredini mosta i koji mora biti zaključan dok je. Pokretni most u Osoru, između Cresa i Lošinja.

Osor most otvaranje
D100, dionice Osor – Nerezine u duljini od L = 2,5 km izrađuje se u. Jedna od atrakcija Osora je okretni most, koji spaja otoke Cres i Lošinj, te se otvara dva puta dnevno, na 30 minuta, kako bi propustio brodice. Evo, to je to, od Meraga do Osora fali još samo onaj dio iznad grada.


I ako bi se stari most mogao otvoriti, sada nema više prolaza, jer su. Vijećnik Mario Kamalić upozorio je na problem mosta na Privlaci koji se ne. Ako niste u mogućnosti otvoriti datoteku pokušajte na slijedeći način: desni klik. Do 9 sati - okupljanje sudionika ispred pl.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.