subota, 17. rujna 2016.

Produženje registracije vozila rok

Produženje registracije vozila rok Rok važenja prometne je upisan s danom a ne mjesecom. Sigurno ste čuli da nakon što vam registracija vozila istekne, imate određeni period (15-30 dana) u kojem vas nitko neće globiti što niste. Produženje prometne dozvole (registracije) vozila može se izvršiti u bilo kojoj.

Produženje registracije vozila rok
Prva registracija; Produženje registracije; Odjava vozila; Promjena vlasnika; Ustupanje registarskih. Izvozne pločice izdaju se najduže na rok od 30 dana. Dakle, istekla mi je registracija prije 7. Spremljeno u privremenu memorijuSlično5.


Produženje registracije vozila rok
Produženje registracije vozila može, osim vlasnika vozila, obaviti i druga. Registracija vozila, odjava, istek, kazne. Ukoliko osoba ima neplaćene pravomoćne prekršajne kazne. Neće biti u mogućnosti obaviti registraciju vozila. Prilikom registracije vozila odnosno produljenja valjanosti prometne dozvole. Može li se vozilo registrirati na rok kraći od godine dana (privremeno)?


Svi vlasnici vozila koji ni nakon prelaska roka od 15 dana, od dana isteka važenja. Koja je procedura za registraciju vozila. Kako se registruje vozilo i šta je sve potrebno kada je registracija istekla?

Produženje registracije vozila rok
Procedura i potrebna dokumentacija za registraciju vozila. Rok od 30 dana, a ne neki drugi po isteku registracije je iz. Koliki su troškovi tehničkog pregleda i registracije vozila? Mogu li obaviti tehnički pregled i registraciju vozila izvan mjesta svog prebivališta? Morate li uskoro na tehnički pregled vozila i produženje registracije vozila, a ne znate koji je rok za tehnički pregled vozila.


Jučer isteklo osiguranje i registracija auta. Vozila stara dvije ili više godina, vlasnici su dužni podvrgnuti. Ako želite da registrujete svoje vozilo nakon isteka registracije to. Postoji li zakonski rok za odjavu vozila? Rok za odjavu neregistriranog vozila je 15 dana nakon isteka tog (iz prometne) datuma.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.