ponedjeljak, 19. rujna 2016.

Ručna pumpa za gume

Ručna pumpa za gume Pumpa ručna s manometrom (alumin.) Pumpa ručna s manometrom (alumin.). Mislim, napuhati gume mozes skoro svakom pumpom, svojom ili na. SET ZA BRZO PUMPANJE GUMA SA PATRONOM 18g.

Ručna pumpa za gume
Capriolo, CN, KryptonX, SKS i Tour de France pumpe za bicikl i pumpa za loptu. Višenamenska ručna pumpa malih dimenzija, kompaktnog dizajna. Pregledajte široku ponudu pumpi za bicikle po akcisjkim cijenama na našoj web trgovini!


NOVONOVORucna pumpa za gume sa manometrom slika 1 1050 dinaraPumpa slika 2 cena 1000 dinarapumpa slika 3 cena 1000 dinaraSaljemo brzom.

Ručna pumpa za gume
Kože se prije uporabe moraju namočiti dobro da dihtaju, gume koliko znam ne upijaju vodu i. Pogodna za naduvavanje mnogih vrsta guma. Pumpa za gume Neotec ručna, 11222031 , specijalne ponude i promocije WinWin Internet prodavnice. Lanci za sneg za ficu,zastavu 750 i dr. Klasična pumpa aluminijskoga tijela s nastavkom! Napumpajte sve vrste guma (ventil presta i schrader). Pumpe za bicikle - podne, mini i teleskopske. Pogledaj ponudu trgovina, usporedi cijene i pronađi najpovoljnije pumpe za bicikle.


Osnovni nivo pumpe sa karakteristikama mnogo skupljih pumpi.

Ručna pumpa za gume
Mini pumpa koja puni gume vazduhom u ob. Proizvođač Poljska Pumpa je cela metalna Novo i nekorišceno. Nožna pumpa sa manometrom namenjena je za pumpanje raznih stvari: automobilskih guma, guma od bicikla, lopti i raznih gumenih proizvoda poput čamaca. Elem, ako je u pitanju guma koja ima automobilski ventil, a pri ruci pumpa koja nije onaj dzuboks na benziskoj stanici nego obicna rucna, kako. Velika rucna pumpa je tu nezamenjiva.


Nožna pumpa za naduvavanje auto-guma, bicikala, drugih pneumatika, dušeka i sl. PUMPA ZA GUME RUCNA AUTO MAX 99D2293.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.