četvrtak, 22. rujna 2016.

Toyota avensis karavan

Toyota avensis karavan Pametna kombinacija dinamičnog izgleda, tehnologije, udobnosti i sigurnosti. D4D test Većina novinarskih hard testova se odvija u relativno kratkom roku. Automobil koji se nađe na takvom testu.

Toyota avensis karavan
D-4D: Dosadna savršenost jamči se pet godina. Japanski karavan, na račun izbačenih branika sada rastegnut na. Liftback) i karavan, a ponuda motora sastojala se od tri.


Toyota avensis karavan 1,8 b sekvent plin.

Toyota avensis karavan
D-4D motorom i Executive paketom opreme, do registracije stoji 250. Hteo bih da kupim auto i izbor je sužen na Toyotu Avensis godište mladje od. Evo vam Japanca ljubitelji njih,TOYOTA AVENSIS 2. D4D,vozim je od Subotice do BG i kod novog sada mi pukne spaner,i tu nije kraj mukama,slomi remenicu. Avensis na testu, je automobil koji vas iz dana u dan sve više oduševljava. Kako saznajte vremenom nove limite ove limuzine, tako shvatate i. Sviđa mi se ovaj auto i hoću u dogledno vreme da ga pazarim.


Dizel, 105kW (143KS), Manuelni 6 brzina. Automatska klima, Senzori za svetla.

Toyota avensis karavan
Nakon što je uslikan prototip u sedan formi prošlog oktobra, sada se pojavila i karavan verzija Toyotinog modela Avensis, koji je bio na testiranju. Detaljne specifikacije, izbor motora i uporedni prikaz karakteristika svih modela dostupnih u Srbiji. Elegantan, masivan, agresivan i luksuzan Toyotin karavan pokazuje nam kako se uspeh ne meri samo veličinom prtljažnika. Največji doprinos po prenovi, ki ga izkazuje toyota avensis, je bistveni preskok pri varnosti, s čimer je. Populiariausi parduodamų Toyota.


D4D Oba se dobi letnik 2006-2007 in okoli 90-130 000 km za to ceno. Razmislek je bil tudi o mazdi 5, mogoče tudi. U našoj ponudi možete naci kadice za gepek, za više od 500 modela vozila. Kadice se tacno uklapaju u gepek, tipske su, znaci nema ukrajanja. On our channel we upload every day short, (2-5min) walkaround videos of Cars.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.