četvrtak, 10. studenoga 2016.

Kbc rebro neurokirurgija kontakt

Kbc rebro neurokirurgija kontakt Opis za ovaj rezultat nije dostupan zbog datoteke robots. Odjel za vaskularnu neurokirurgiju (Voditelj odjela: doc.dr. sc. Goran Mrak). Osoba za kontakt: Biljana Kurtović, mag.

Kbc rebro neurokirurgija kontakt
Je li doista neurokirurgija na KBC-u Rebro u Zagrebu najbolja kod nas? Imate pravo, neurokirurgija je neugodna grana posla u medicini. Nema puno mogućnosti za popravak, a ni prava na pogreške.


Adresa: Zavod za neurokirurgiju KB Dubrava, Av.

Kbc rebro neurokirurgija kontakt
Specijalisti neurokirurgije su stalno dostupni tijekom redovnog radnog vremena. Jedan neurokirurg je dežuran kroz 24 h za neurokirurški Zavod, hitnu službu. Miroslav Vukić, Grad Zagreb, Maksimir, KBC Zagreb - Rebro, Kišpatićeva 12. Miroslavu Vukicu i svim osatalima djelatnicima neurokirurgije svi ste odlicni. Marin Stančić, Grad Zagreb, Maksimir, KBC Zagreb - Rebro, Kišpatićeva 12. Izuzetan ćovjek kao i svo osoblje na odjelu neurokirurgije KBC Rebro. Goran Mrak, Grad Zagreb, Maksimir, KBC Zagreb - Rebro, Kišpatićeva 12.


Sve pohvale i cijelom odjelu i osoblju neurokirurgije KBC Rebro koje je pod. Josip Paladino, Grad Zagreb, Maksimir, KBC Zagreb - Rebro, Kišpatićeva 12 - neurokirurg - iskustva pacijenata: 95 ocjena, 37 komentara. Suprug mi se previja od bolova na Rebru, uslijed metastaziranja raka pluća na kosti. PREGLED NEUROKIRURGA – DRUGO MIŠLJENJE. Prije 14 dana mi je obavljen zahvat u Gamma knife centru KBC u. Klinici za neurokirurgiju KBC Zagreb. Sudjelovao na više od 50 neurokirurških, neuroloških te ORL kongresa kako domaćih tako i. Bolnica u Krapinskim Toplicama Ljudevita Gaja 2, 49217 Krapinske. Klinike za neurokirurgiju KBC-a Zagreb.


Drage mame, maleni mi u ponedjeljak ide na Rebro na operaciju, u ponedjeljak bi bili hospitalizirani a u utorak operacija. Ne znam što će ti uopče mišljenje nekog neurokirurga s Rebra ako se tamo ne misliš operirati. On ti ionako nikako drugačije ne može pomoći. Sveučilišta Brown koje su pohađali mnogi poznati Amerikanci. Hrvatskoj 4 vratna kralješka, i to ravnatelju KBC Zagreb. Profesor Paladino ovim je projektom na Rebru pomogao da se konačno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.