ponedjeljak, 14. studenoga 2016.

Lidl radno vrijeme badnjak

Lidl radno vrijeme badnjak Odaberite trgovinu kako bi mogli pogledati ponudu. Možete pogledati kartu puta do trgovine ili informacije o radnom vremenu. Radno vrijeme trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić i Štefanje.

Lidl radno vrijeme badnjak
Trgovine u Zadru danas na Badnjak rade prema skraćenom radnom. Neke od njih bit će otvorene čak do 20 sati, a detaljno radno vrijeme provjerite na linku. Sve Lidlove prodavaonice na Veliku Gospu bit će. Blagdani radno vrijeme prosinac 2014.
Lidl radno vrijeme badnjak
Detaljno radno vrijeme Badnjak i radno vrijeme Božić 2014.


Pregled radnog vremena trgovina i shopping centara na Badnjak, Božić. Sve poslovnice Lidla na Badnjak, 24. Lidl danas, na Badnjak, radi od 8 do 18 sati, Plodine 24. Lidl: Badnjak do 18 sati, Božić i Sv. Mercator, Konzum, Lidl i Plodine - sutra će raditi do 18 sati. Spar i Interspar, ovisno od mjesta do mjesta, na Badnjak će biti otvoreni većinom do 17, odnosno 18 sati. Za Božić, kao i Lidl, neće raditi, dok. Lidl na Badnjak radi sat vremena duže, a za Božić su i njihove trgovine zatvorene, kao i ponedjeljak 26.


Lidl radno vrijeme badnjak
Redovno radno vrijeme City Centera one:. Velika Subota – sve prodavaonice imaju redovno radno vrijeme. Trgovine Lidla na Badnjak će raditi do 18 sati, dok će na sam Božić biti zatvorene. U zagrebačkom šoping centru Cvjetni na Badnjak će sve trgovine raditi do. Saznajte koje je radno vrijeme Lidla u Đurđevcu, na kojoj adresi se nalazi te broj telefona. Satnica radno vrijeme na jednom mjestu, za Vas! OD VELIKIH trgovačkih lanaca čini se da samo Lidl neće raditi u nedjelju i ponedjeljak.


Pokušali smo provjeriti radno vrijeme Tommya, no ne javljaju se na. Evo kako trgovine rade na Badnjak i Božić; četvrtak, 8. Hrvatska ima liberalno radno vrijeme u trgovini od 0 do 24 sata. U nastavku provjerite blagdansko radno vrijeme trgovina u Šibeniku. Konzum će na Badnjak raditi do 16 sati, kao i Kaufland, dok će Lidl, Interspar.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.