petak, 11. studenoga 2016.

Najam terena za mali nogomet

Najam terena za mali nogomet Iznajmljujemo nogometne terene sa umjetnom travom različitih dimenzija. Tereni imaju rasvjetu tako da vas mrak neće omesti u igri i uživanju na našim. Nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu.

Najam terena za mali nogomet
Zato nije svejedno gdje i kako se igra. Za vas i vašu ekipu nudimo najam najboljih terena za mali nogomet. Najam terena za mali nogomet na umjetnoj travi! Najpovoljniji najam terena za mali nogomet. Mjesto Slobodnica nalazi se južno od Sibinja i desetak kilometara zapadno od Slavonskog Broda.


Najam, iznajmljivanje malog terena za nogomet u dvorani, Sveta Klara, Zagreb: Mali nogometni teren na umjetnoj travi u dvorani - balonu. U sklopu sportskog centra nalaze se dva sportska terena za mali nogomet sa vrhunskom umjetnom travom nizozemskog proizvođača Lano dimenzija 17x35. Ponuda uključuje: najam zatvorenog terena za mali nogomet u trajanju od 60min u Rekreacijskom centru Mlaka. Povedite društvo i uživajte u omiljenom sportu. Zaigrajte mali nogomet na umjetnoj travi najnovije generacije za 187kn! NAJBOLJI MALI NOGOMET NA ORANICAMA ! U prostranoj dvorani na Velesajmu zaigrajte mali nogomet na umjetnoj travi.


U sklopu nogometnog centra nudimo vam ukupno četiri terena dimenzija 40x20m kroz kojih svaki mjesec prođe oko 3 000 igrača, profesionalaca i amatera. Okupi ekipu i REZERVIRAJ svoj teren već danas! Stranica 2-Dvorane za mali nogomet Hrvatski nogomet. Balon, Vugrovečka 7, Sesvete, umjetna trava, teren 33x17, 300kn po terminu mjesečno, 250 Kn za 3 mjeseca, svlačionice. Nogometni centar se sastoji od 3 nogometna terena sagrađenih od najmodernije. NOVO: Mogućnost dnevnog najma za različite vrste sportskih događanja!


Rapid Futbol je montažno-demontažna sportska.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.