petak, 11. studenoga 2016.

Njemački ovčari

Njemački ovčari Njemački ovčar prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: njemački ovčari. Pravokutnog je tjelesnog oblika, jak i mišićav.

Njemački ovčari
Uzgajači i Ijubitelji su udruženi u u WUSV (Svjetski savez njemačkih ovčara). Stenad Njemackog ovcara,Njemacki ovcar(Papiri). Koliko visoko njemački ovčari mogu skočiti sa 1 godinom. ZAJEDNICA UDRUGA UZGAJAČA NJEMAČKIH OVČARA HRVATSKE OIB.


Njemački ovčari
Njemačkoj,a donekle rasprostranjen i u drugim dijelovim svijeta. Najljepši njemački ovčari, njih više od stotinu, ponovno će prodefilirati aukcijskom dvoranom u Gudovcu ove subote, 21. Specijalna izložba njemačkih ovčara, treća po redu, održana je danas na Viškovu, gdje se 85 prekrasnih izložbenih njemačkih ovčara. POŽEGA – Više od 90 njemačkih ovčara danas su sa svojim vlasnicima bili gosti Požege na Međunarodne izložbe i svojevrsnog natjecanja. Zbog dvojice nestašnih njemačkih ovčara koji su pretjerali u igri sa 47-godišnjakinjom i njenim maltezerom, vlasnici će odgovarati prekršajno. Ta pasmina je odana, pametna i puna ljubavi. Ovaj njemački ovčar savršen je ljubimac za proljetno čišćenje!


NJEMAČKI ovčar dugo godina bio je najpopularnija radna pasmina na svijetu. Proslavio se radeći u vojskama i policijama širom svijeta.

Njemački ovčari
P: Imam štene njemačkog ovčara staro tri mjeseca. Kada sam ga kupovao vidio sam ženku koja je po leđima imala išarane bijele dlake, što se meni uopće nije. Zar nisu njemački ovčari jedna od pametnijih pasmina pasa? Trebali bi biti, no to očigledno… Savjeti. Desetljećima je njemačka policija prije svega birala njemačkog ovčara kao pratioca.


No toj tradiciji dolazi kraj: policija se sve više okreće. Zanima me u kojem mjesecu njemački ovčar dostiže punu veličinu? Dante Berry jednog je dana odlutao od kuće i nestao u opasnoj australskoj divljini. Uzgajivači za njemačke ovčare kažu kako nisu ni najjači, ni najbrži, ni najagilniji psi na svijetu, ali zato niti jedna druga pasmina nema tako. Preddiplomski sveučilišni studij smjera Agroekonomika.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.