subota, 12. studenoga 2016.

Xenon svjetla za auto cijena

Xenon svjetla za auto cijena Auto tuning farovi, svjetla i žarulje u oglasima sa slikama i cijenama svjetala za. Xenon HID Kit Set Svjetla Canbus H7 H1 H4 H3 H11 HB3 HB4 Auto Kamion. Ugradnja xenon svjetala za automobile po povoljnim cijenama. Savjetovanje, od odabira do konačne ugradnje po željama kupca. Xenon svjetla su postala standard kod većine automobila. Nissan Qashqai Opel Astra J Opel Insignia Saab 9-5 original brojevi autmobila. Sve cijene koje smo pribavili odnose se na kupnju originalnih dijelova.


Kupit ćete par novih halogenih svjetala, popraviti auto i voziti dalje. K xenon žarulje, za automobile sa originalnim bixenon farovima. Najbolji izbor vrhunskih Xenon osvjetljenja za vaše vozilo u ponudi na svijet-medija. Xenon kit 9-32V za automobile i motocikle. Ukoliko na vozilu posjedujete već ugrađena xenon svjetla od strane proizvođaća ili naknadno, a imate. Kada su se xenon svjetla pojavila kao potpuni tehnološki novitet za prednja glavna svjetla automobila, kao njihovu najveću prednost u odnosu.


XENON SET CANBUS H1 H7 H4 D2S 4300k 6000k 8000k XENONI. Komplet LED osvjetljenje za automobil (NAJJEFTINIJE). OLLO xenon set H1, H3, H4, H7, H11 + GARANCIJA.

Xenon svjetla za auto cijena
XENON SVJETLA XENONI H7 6000K LED XENON OPREMA. Poznato je da je danas sve više automobila opremljenih xenon žaruljama, a koje su. Ne radi se o akcijskim cijenama, već o trajnom sniženju! EK Lighting D2R zamjenske xenon žarulje EK Lighting D2C zamjenske xenon.


Homologacija za svjetla s izbojem u plinu zahtijeva da je vozilo opremnjeno automatskom. Takvi sistemi se mogu montirati na sve novije automobile. Imas duplo a mozda i troduplo vise svjetla.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.