nedjelja, 11. prosinca 2016.

Osnovica za izračun plaće u osnovnoj školi

Osnovica za izračun plaće u osnovnoj školi Visina osnovice za izračun plaće utvrđuje se Kolektivnim ugovorom. Plaća radnika u Školi obračunava se prema sljedećim koeficijentima :. Ova naknada odgovara osnovnoj plaći koju bi radnik ostvario da je radio redovno.

Osnovica za izračun plaće u osnovnoj školi
Izračun plaće učitelja i nastavnika prema koeficijentu 2017. Osnovna bruto plaća definirana Zakonom o plaćama u javnim službama te. Stranica 280-Rad u školi - skupna tema Posao i karijera. Koliku bi plaću mogao očekivati kao voditelj računovodstva u osnovnoj školi?
Osnovica za izračun plaće u osnovnoj školi
Ima li koja dobra duša da mi ukratko objasni način izračuna plaće?


Pretpostavljam da je isti način za srednju i osnovnu školu. Cijena sata rada se obračunava osnovica x koeficijent podijeljeno sa mjesečnim fondom sati i. Voditeljica sam računovodstva u osnovnoj školi tako da ti mogu. Dodatak za godine u sustavu, Bruto plaća, Bruto, Razlika, Relativna razlika. Osnovica, Prosvjetni dodatak, trenutno važeći. Radim u školi kao stručni suradnik psiholog i nedavno sam završio doktorski studij. Jednostavno: najprije sam vidio da je osnovica ista kao i za prošli mjesec i upisao iznos osnovice u. Primjerice, plaća nastavnika početnika u Zagrebu iznosi oko 4400 kuna.

Osnovica za izračun plaće u osnovnoj školi
Njegova kolegica iz osnovne škole sa 23 godine staža za siječanj je, također sa svim. Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi Hrvatske, zastupan po.


Plaću zaposlenika čini osnovna plaća i dodaci na osnovnu plaću. Nezavisni sindikat zaposlenih u srednjim školama Hrvatske. Istovremeno, plaća u osnovnim školama iznosila je 4. Prema parametrima za izračun plaća ministrove bi brojke mogle. Pravo na uvećanje osnovice za obračun plaće u javnim službama prema čl. Sindikata hrvatskih učitelja u Osnovnoj školi Posavski Bregi. Zakon o plaćama u javnim službama pročišćeni tekst zakona.


Polazište za utvrđivanje osnovice za izračun plaće su prijedlog proračuna za sljedeću godinu, sporazum o politici plaća i prosječna mjesečna. Osnova za izračunavanje nastavničkih plaća u osnovnoj školi bit će. Preporod i u Čakovcu digli tužbe za isplatu 6% osnovice. Isplata plaće za siječanj bit će u četvrtak 9.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.