nedjelja, 18. prosinca 2016.

Sachs amortizeri cijena

Sachs amortizeri cijena Amortizeri za vaš automobil, Sachs amortizeri, Dijelovi ovjesa za automobile, Opruge. Svestrani Sachs amortizer uz povoljnu cijenu ispunjava velike zahtjeve. SACHS spojke i amortizeri su vodeći proizvodi na današnjem globalnom tržištu.

Sachs amortizeri cijena
STARLINE asortimana koji uz najpovoljnije cijene daje i garanciju kvalitete. Sachs je vodeći brand tvrtke ZF Friedrichshafen AG, jednog od najvećih svjetskih proizvođača dijelova za prvu ugradnju u auto industriji. ORIGINAL SACHS Amortizeri Amortizer GOLF 5, AUDI, SKODA. Odličan kvalitet garancija ,Cijena 1 KOM!
Sachs amortizeri cijena
U ponudi imamo renomirane svjetske proizvođače kao što su Sachs , Bilstein i. Ovi amortizeri su konstrukciono identicni.


Do isteka je još: do prodaje; Oglas prikazan: 20481 puta. SACHS SUPER TOURING Svestrani amortizer uz povoljnu cijenu ispunjava velike zahtjeve udobnosti i sigurnosti - za skoro sva vozila. Kada se raspitujte za cijenu amortizera pitajte jesu li uključeni i. Cijena im je 100kn vamo - tamo pa nije ključni faktor. U 11 mjesecu sam mjenjao sve amortizere i najjeftiniju kayabu sam nasao po cijeni od 830 kn po. Monroe Original ili Reflex amortizeri. Amortizeri su od ključnog značaja za sigurnost, udobnost i vozna svojstva vašeg.

Sachs amortizeri cijena
Bilstein amortizeri imaju najpovoljniji odnos kvalitete i cijene na tržištu a. BILSTEIN, MONROE, KAYABA, QUINTON HAZELL, SACHS samo su neki od svjetski priznatih marki iz naše ponude.


Cijene i dobavljivost doznajte na upit. Kayaba amorizere pa itaj za cijenu AGX serije. Mi nudimo rezervne delove po povoljnim cenama, što se značajno razlikuje od cena u. Amortizeri Bilstein, Sachs, Alco, amortizeri za Audi, amortizeri za VW VolksWagen, amortizeri za BMW, amortizeri za Mercedes, amortizeri za Fiat, amortizeri za. No i ostale cijene su samo za gole amortizere bez zaštita i bez ugradnji. Sogor je stavljao Sachs na svoju Mazdu i prilicno sam zadovoljan s njima. Dostupni su još KYB-a,bilstein,sachs. Našao sam neke FK set(prednji zadnji +opruge spuštaju 35-40mm).


KYB je najveći svjetski dobavljač amortizera proizvođačima vozila. U svakom četvrtom vozilu koje izlazi s proizvodnih traka širom svijeta, ugrađeni su KYB. Bavimo se prodajom isključivo proverenih brendova za koje smo sigurni da će zadovoljiti naše korisnike: U našoj ponudi nalaze se i Sachs amortizeri. Poštovani, molim cijenu prednjih amortizera i ležajeva amortizera za Mazdu. Naše cijene su već same po sebi konkurentne i povoljne a sada Vam se nudi još i dodatna.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.