ponedjeljak, 19. prosinca 2016.

Simptomi kvara letve volana

Simptomi kvara letve volana Popravak letve volana obično se radi tako da se mijenjaju semerinzi, brtveni sistem i pikse te kromiranjem same letve. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu8. Ako letva ne pusta ulje mala je veraoatnoca da je u nekom kvaru,a servo pumpa moze.

Simptomi kvara letve volana
Simptomi koje ti navede se dogadjaju,ali to moze slicno zna radit i. Ovakav simptom najčešće ukazuje na neispravnu pumpu. Najčešće ukazuje na kvar na letvi volana. Letva volana na twingu mi lupa već duže vrijeme pa hoću da je zamijenim.
Simptomi kvara letve volana
Evo da ti dam još nekoliko simptoma pa ti vidi jel letva volana.


Kvar letve volana je najcesace iz banalnog razloga: pocepa se manzetna, ispadne mast i zupcasta poluga se bez podmazivanja pomera kroz. Eto od jučer imam novu Letvu koju su naručili bez pogovora i problem je napokon riješen. Jedno sta me buni (da bi bija malo sigurniji da je letva volana) je kada predjem priko. Pretpostavljam jer ima iste simptome. U toku voznje nema nikakvih simptoma, a ni preko rupa ili neravnina. Kugle, spone, letva volana je zasrafljena, sanke. Verovano je neki veci i skuplji kvar. Voznja u automobilu sa neispravnom letvom volana ( neprocjenjivo :D ) !

Simptomi kvara letve volana
Možda nije problem u pumpi nego u letvi volana.


U pitanju je letva volana i mora da se zameni cela, nema popravke. Na desnoj strani ima plastičnu čauru međutim na levoj nema i tu se malo. Zašto je bitno da vaša servo letva volana bude vraćena u fabrički standard? Za osnovnu defektažu kvara na servo letvi volana ne morate ići kod majstora već. Prijatelju tebi sretno u identifikaciji kvara, ja sam 300 KM dao na. Na sponi letve volana imaš dvije kugle.


Moze li da nastupi dodatni kvar, i da li ugrozava bezbednost. Koji su uopste simptomi pokvarenih krajeva spona?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.