ponedjeljak, 19. prosinca 2016.

Solar radijatori

Solar radijatori SOLAR je aluminijski radijator nove generacije. Odlikuje se jednostavnošću i elegancijom oblika. RADIJATORI Tip radijatora Visina Topl učin.

Solar radijatori
Cijena bez PDV-a Popust 30% (cijena s PDV. om). Solar je aluminijski radijator nove generacije. Nova estetska linija radijatora Solar rezultat je pažljivog istraživanja želja kupaca. Radijatori lipovica prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.
Solar radijatori
To su radijatori SOLAR i ORION projektirani na način koji omogućava elegantan i jednostavan priključak na instalacije izveden u podu ili u zidu te s ugrađenim.


Ime LIPOVICA u četrdeset godina postalo je sinonim kvalitete, trajnosti i pouzdanosti za aluminijske lijevane radijatore. Smit Commerce STUPNIK Gornjostupnička 9b 10255 Zagreb -. Lipovica SOLAR aluminijski radijatori. Zahvaljujući tehničkim i termičkim svojstvima radijatori LIPOVICA su štedljivi, dizajnom svježi i moderani. Oduvijek smo pratili kretanja na tržištu te želje i potrebe kupaca. Rezultat su pažljivog istraživanja želja kupaca. Osigurana dostava na kućnu adresu kupca.


Jednostavnost ugradnje, mogućnost prilagodbe veličine radijatorske baterije, funkcionalnost i.

Solar radijatori
U ponudi su radijatori Orion i Solar, sve dok traje ljeto. Terma solar kolektor pločasti V-Plus okomiti. Diskretno i nepogrešivo, SOLAR će se pobrinuti da vam bude ugodno i toplo. Ako se grijes preko svog plinskog ili elektro bojlera preporucujem ti lipovica solar radijatore jer su stvarno najljepsi i dobru toplotu isporucuju. Radijator ORION je najnovije dizajnersko i tehnološko rješenje u našem proizvodnom. Ovisno o modelu, radijatori posjeduju odgovarajući broj konvektorski lamela koje osiguravaju kvalitetan prijenos topline.


SZR SOLAR - Toplina vašeg doma je u našim rukama. Instalacija radijatorsko grejanje, podno grejanje, solarno grejanje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.