srijeda, 21. prosinca 2016.

Tečaj za njegovateljicu slavonski brod

Tečaj za njegovateljicu slavonski brod Pučko otvoreno učilište Libar, N. Za sve ostale informacije možete nam se obraditi direktno u prijemnom uredu POU BROD, A. Pošalji upit za Njegovateljica.

Tečaj za njegovateljicu slavonski brod
Cilj je ovoga programa osposobljavanje njegoavateljica u stjecanju osnovnih teoretskih i bitnih. Plaćamo tečajeve u potpunosti, a katkad dajemo još dodatnu naknadu od 1700 kuna. Prekvalifikacije traju od tri mjeseca naviše, a ustanove. Mjesto: Cesarčeva 13, SLAVONSKI BROD.
Tečaj za njegovateljicu slavonski brod
Tečaj za njegovatelja traje 500 sati kroz šest mjeseci i iziskuje puno truda i rada. Prema povratnim informacija naših.


Popusti na tečajeve za voditelja brodice, AutoCAD, radionicu prezentacijskih i komunikacijskih vještina, excela i ini strani jezici. Ponuda uključuje: online tečaj za njegovatelja starijih i nemoćnih osoba u. Danas je društvo postalo takvo da se rijetko tko više ima vremena brinuti o svojim starima i nemoćnima pa je i na tržištu rada potreba za. Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Velika Gorica, Virovitica, Vukovar, Zadar. Centar za rad na sebi TrueSelf - iscjelitelj Rad na sebi, tečajevi, radionice, meditativne grupe, rad s anđelima, anđeoska aromaterapija, individualni tretmani. Posao njegovatelja je pružanje opće osobne njege starijim i. POPUSTI: TECAJ - Svakodnevno sniženo na dajsve.

Tečaj za njegovateljicu slavonski brod
Online tečaj za njegovatelja za samo 599 kuna uz certifikat za zapošljavanje u EU!


Kao električar nisam nikako mogao naći posao. Nadam se da ga sad neću dugo čekati, kaže 27-godišnji Darijo Barac koji je završio tečaj za. Tečajevi u POU Libar su verificirani, što znači da se upisuju u e-radnu knjižicu, tj. Pružate pomoć oko njege i skrbi starijih osoba?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.