četvrtak, 15. prosinca 2016.

Tisak paket status paketa

Tisak paket status paketa Unesite točnu i potpunu šifru paketa kako je napisana na Potvrdi o slanju paketa. Prilikom predaje paketa na prodajnom mjestu Tiska dobit ćete Potvrdu o slanju. Tisak paket - Paketomat je nova i revolucionarna usluga dostave paketa u Hrvatskoj.

Tisak paket status paketa
Status i lokaciju tvog paketa možeš provjeriti na Track&Trace aplikaciji. Usluga je jednostavna te predstavlja dostavu paketa po najnižoj cijeni na tržištu. Najniža cijena dostave paketa u Hrvatskoj. Slanje paketa u Hrvatsku; Slanje paketa u svijet; Paketomat.
Tisak paket status paketa
Tisak paket usluga omogućava Vam da sada svoje pakete kreirate i pratite ONLINE te na taj način dodatno uštedite vrijeme za predaju paketa na prodajnom.


Novi cjenik slanja paketa s kioska na kiosk vrijedi od 11. Predajte Vaš paket na najbliži kiosk Tiska te ispunite podatke o primatelju i. Dimenzije paketaMala kutija (S)dimenzija 20x20x15 cm Srednja kutija (M)dimenzija 30x20x20 cm Velika kutija (L)dimenzija 40x30x15 cm Omotnicaza. Paket za samo 15 Kn sigurno i pouzdano stiže na bilo koji kiosk Tiska u cijeloj Hrvatskoj. Tiska svako slanje i primanje paketa je:. POŠALJI PAKET Brza i sigurna dostava paketa; USLUGE Pregled Tisak paket usluga; CJENIK Cjenik i dimenzije paketa; TRACK & TRACE Saznajte gdje je vaš. Poštovani korisnici, obavještavamo Vas da se 04. Preko GLS sustava praćenja paketa, možete pratiti svoj paket u bilo koje doba.


Tisak paket status paketa
Manuela, što ti piše kad ukucaš broj paketa u : Status paketa. Tiskom, paket je nestao na tom području. Isto mi stoji i za drugi paket koji sam. KONZUM web paket je korisna usluga koja omogućava brzu i sigurnu. Tisak - slanje paketa od kioska do kioska Iskustva s IT trgovinama. U subotu poslijepodne odem slučajno vidjeti status paketa i pise "dostavljen na.


Do sada sam poslao 10-ak paketa, svi sretni i zadovoljni. Mislim da je 10kn za slanje relativno.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.