četvrtak, 15. prosinca 2016.

Pravilno paljenje auta

Pravilno paljenje auta Pravilno paljenje auta Naučite kako pravilno uključiti motor vašeg auta u rad ! Uključivanje motora u rad (paljenje motora). Prijatelji i ja raspravljamo zadnjih dana kako je ispravno paliti auto.

Pravilno paljenje auta
Da li je ispravno paliti auto sa stisnutim kvačilom ili ne treba stisnuti kvačilo? Da li ste se zapitali kako pravilno paliti auto - sa ili bez pritisnutog kvačila. Ako ste vlasnik starijeg istočnjačkog modela, sa zaštitom od paljenja.
Pravilno paljenje auta
Akumulatori spadaju među dijelove automobila o kojima većina vozača.


Pokušajte ponovno upaliti motor automobila s ispražnjenim akumulatorom. Za pravilan i udoban položaj prilikom pražnjenja crijeva. Kablovi za paljenje se priključe na prazan akumulator i napunjeni akumulator u. Pravilno klemanje automobila i kako produžiti vijek akumulatora. Za pomoć u takvim situacijama mogu se koristiti kablovi za paljenje, ali i to. Sad mi je drago sto sam nazovimo "pravilno" postupao. Jeste li znali da se poboljšanjem postupka paljenja hladnog dizelskog.


Pravilno paljenje auta
Naravno da ne treba biti rob auta po svaku cenu,to nikako. Postupak je moguć samo kod automobila s paljenjem kontaktnim. Da li treba duze raditi, da li ga uopste paliti, koliko komirajuce za auto i akumulator moze biti da se ne upali nikako na ovim minusima vise dana. Prije nego krene u izvođenje navedenih radnji, kandidat treba da se upozna sa uređajima u vozilu, njihovom svrhom i važnošću, kao i pravilnim načinom. I još jedan savjet: poslije dužeg perioda gradskih vožnji, preporučljivo je jedan dan izaći van grada na jednu dužu vožnju i voziti auto malo. Paljenje kola na kablove Kako se pale (startuju) kola uz pomoć kablova na pravilan. Specijalisti iz ove oblasti ističu da akumulator sa automobila koji daje struju i. Redosled povezivanja kablova Evo kako pravilno da spojite kablove da bi.


Naravno, tada je neophodna pomoć u vidu paljenja pomoću kablova. Kako da rešite probleme sa paljenjem automobila Noćne temperature negde dostižu i 20 podeok ispod nule pa nije retka situacija da. Prvo se spoje kleme pa se pali auto, prvo minus pa plus, prvo plus pa minus itd.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.