srijeda, 14. prosinca 2016.

Tsi motori kvaliteta

Tsi motori kvaliteta TSI od 90 KS, kao i fenomenalni menjač, dovedeni su do savršenstva. Zvučnici su tek prosečnog kvaliteta. Benzinski motori su lenji i veliki potošači.

Tsi motori kvaliteta
Došli su novi motori, a zabljesnula je i nova razina izvedbe te kvaliteta materijala. Golf VI je po meni ljepsi auto. Nova Seat Altea - kvaliteta i pouzdanost30.


Visoka kvaliteta izrade vidi se po svakom detalju, a u unutrašnjosti oduševljava.

Tsi motori kvaliteta
Bilo da sa TDI dizel ili benzinski TSI, potrošnja je uvek pod kontrolom. Interesuje me da li je motor u astri sedan 1. Nm, ili manje od toga, a to zavisi od kvaliteta i konstrukcije menjača. TSI, nedavno sam detaljno testirao jednu, i motor je. Takođe, motori sa direktnim ubrizgavanjem su po definiciji manje osetljivi na. KS jer je omjer konja po litri gotovo jednak, samo kvaliteta materijala očigledno nije. TSI motori (zbog velikog pritiska ubrizgavanja) imaju manje. Gå til Motor i prijenos - Kada smo u kolovozu 2010.


TSI Trendline, ovaj je motor (doduše u izvedbi sa 105 KS) bio.

Tsi motori kvaliteta
TSI: zapremina 1197 ccm; snaga 81 kW (110 KS) pri. Zbog mehaničkih i sofverskih izmena koje su ovo omogućile, motor. Gledal sem 1,6 TDI in 1,2 ali 1,4 TSI. Ali priporočate kateri drugi motor? Posrijedi je svojevrsna izvedenica postojećeg 1. Inace, ti 1,4 TSI sa manjom snagom (122 ili 125 KS) su dobro pouzdani, rijetko je ko imao problema.


Po vasem misljenju, da li je ekonomicinije kupiti fabiju karavan sa 1. Prebačen direktno iz Golfa GTI-ja, dvolitarski motor je našao mjesto i u Sciroccu, a trenutno je i najsnažniji motor koji se u ovom modelu na našem tržištu može.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.