nedjelja, 18. prosinca 2016.

Ulje u rashladnom sistemu

Ulje u rashladnom sistemu Kenno , ne smije padati temperatura kad se grijanje upali, ipak je termostat u kuslusu,vjerovatno zbog ulja u rashladnom sistemu. Problem rashladne tekucine-GLAVA SREDJENA! Vec neko vrijeme nastojim da rijesim problem mjesanja ulja sa rashladnom tekucinom bezuspjesno.

Ulje u rashladnom sistemu
BufretLignendeOversett denne siden19. Mesa ulje i vodu, ili je progoreo dihtung glave motora ili je negde pukla glava. Proveri da li ti dize nivo ulja u motoru i da li ti naduva creva, takodje.


Inace, sto se tice "antifriza" u sistemu je sve crno, tek sam sad primjetio da su.

Ulje u rashladnom sistemu
Mislim nije ošal blok nego dihtung te ti tlak nabije ulje u vodu! Ukoliko se u rashladnom sistemu nalazi obična voda, u ćelijama hladnjaka nataložiće se kamenac i tako spriječiti nesmetan protok rashladne. Dakle zanima me koji su najbolji pokazatelji kvara brtve glave osim pregrijavanja motora,ulja u rashladnoj tekucini,prevelikog tlaka u rashladnom sistemu itd. Termostat je u stvari kontrolni ventil upravljan temperaturom rashladne tekućine. PA cep od motora naravno da ce da bude masan kad ulje cirkulise sve vreme.


Medjutim posto je posuda zatvorena onda je pritisak u rashladnom sistemu. Pritisak u rashladnom sistemu bi trebao biti oko 0. U pravilu ovo bi trebalo značiti da se još u tvornici napuni rashladnom tekućinom te se ona ne bi. Pre nedelju dana sam kupio ovu Astru u Subotici na ime kupca.

Ulje u rashladnom sistemu
Mislim da ulje u rashladnom sistemu znaci da je dihtung glave motora. Nakon uredenja glave motora i pojave ulja u rashladnom sustavu, sustav se mora ocistiti od ulja. To se može obaviti pomocu raznih emulgatora za cišcenje. U ovom će poglavlju biti reči o termostatu, ekspanzijonoj posudi, no na. U zimskim uslovima, pri niskim temperaturama, ulje u koritu motora se.


Antifriz: – u rashladnom sistemu motora vozila zamjenite svake druge godine ili nakon.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.