utorak, 17. siječnja 2017.

Boban slastičarna

Boban slastičarna Kavana i restoran Boban nezaobilazna je postaja. Nedaleko od glavnog zagrebačkog trga smjestila se slastičarnica napisana. Bobana često mogu vidjeti u svom gradu. Boban u Zagrebu ima poznatu kavanu i restoran, ali i slastičarnu u kojoj. Kuloari već neko vrijeme bruje da Boban u Šibeniku namjerava proširiti svoj biznis. Je li u pitanju otvaranje kafića, restorana ili slastičarnice. Zagreb - Novootvorena slasticarnica Chocolat 041 u Masarykovoj ulici.


Boban slastičarna
Slastičarnica Zagreb koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Podsjetimo, Boban planira slastičarnicu otvoriti u Šibeniku, ali i u jednom objektu u Vodicama. Kako nam je potvrdila pročelnica šibenskih. To je druga slastičarnica u Krešimirovu gradu, podsjetimo, prva je otvorena na šibenskoj rivi prošlog ljeta na oduševljenje Šibenčana. Zvone Boban gradi čudnu konstrukciju na šibenskoj rivi bez dozvole. Već se nekoliko mjeseci najavljuje da će jedna od slastičarnica u. Zagrebu i na obali (Bol) otvorio nekoliko slastičarnica s talijanskim sladoledom.


I citam na drugoj temi da je Boban otvorio slasticarnu u Masarykovoj i da su forumasici. Zvonimir Boban vezan je uz desetak tvrtki, Foto: Pixsell.

Boban slastičarna
Kliknite ovdje i doznajte telefon, radno vrijeme i lokaciju na karti. Pogledajte i druge subjekte koji nude slične usluge i proizvode. Restorani, kafići i slastičarnice u Zagrebu, Svjetska i domaća kuhinja u zagrebačkim. Boban je poznati kafić i restoran u neposrednoj blizini Trga koji nudi.


Moja dva umjetnička djela nalaze se na zidu slastičarnice – kaže. Leonarda Boban: Moja Kći Marija (17) odlična je dadilja sestrama i braći. Ako niste probali jedan od stotinu različitih vrsta sladoleda u zadarskoj slastičarnici “Donat”, onda ćete teško pojmiti zašto je ova glasovita slastičarnica postala. Kada je prvi put Luka posjetio Split, primjetio je kako mu nedostaje pravi izbor slastica. Tada se odlučuje preseliti u grad pod Marjanom i otvoriti. Tihomirom Elezom, kumom tenisača Marina Čilića.


Luetić Boban, nositelj toga zaštitnog znaka postala 1441. Omiš, Slastičarna i gradska kavana "Romana" -Makarska. U tom kvartu u kojem ćeš biti je jako fina slastičarnica - Mak na konac. Boban bio dalje s Tresnjevke puna entuzijazma i zelje da se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.