utorak, 17. siječnja 2017.

Prazan akumulator na autu

Prazan akumulator na autu Korištenje kabela za punjenje akumulatora iz drugog, napunjenog, poznatijih kao. Izgasite automobil i sve ostale električne uređaje u automobilu kako biste. Akumulator na automobilu, još ako smo negdje gdje nema majstora.

Prazan akumulator na autu
Klemu uvijek prvo stavljate na prazan akumulator. Nakon što vozilo upalite, nekoliko minuta držite lagani gas na tek upaljenom automobilu. Na pozitivan pol praznog akumulatora najprije pričvrstite crveni kabel za. Zima je več debelo tu pa se desi da auto ne može upaliti.


Prazan akumulator na autu
Kod spajanja na drugi akumulator prvo plus klemu spojit pa tek onda minus. Spremljeno u privremenu memorijuSlično8. Kablovi za paljenje se koriste za pokretanje vozila s praznim akumulatorom. Držite svoj auto na 2500 okretaja, kada druga osoba pali auto. Koliko god dobro da održavamo akumulator u automobilu, dešava se. Ne zaboravite da mjenjač ubacite u prazni hod (ler), da ne bi došlo do. Ako iz bilo kog razloga nešto krene naopako ili ako ostavite uključen neki električni uređaj u parkiranom automobilu, akumulator će se prazniti ali se neće. Nezz evo sad kreno negdje da idem iza zgrade stoji i akumulator prazan gdje.


Evo zanimljiv način kako upaliti auto bez potrebe vučne službe ili poznatog „guranja“!

Prazan akumulator na autu
Vozi par dana,pa vidi jel prazni akumulator. Koliko je potrebno da automobil radi da bi se napunio prazan akumulator. Postoje dva načina za pokretanje automobila sa praznim akumulatorom. Drugi način jest korištenje kablova za paljenje i akumulatora na drugom automobilu. Naš čitalac kaže da je cele zime automobil "palio kao mina", ali da mu se akumulator, star "nepune dve godine", poslednjih dana nekoliko puta. Pre mesec dana kupio sam novi akumulator (Toyota Yaris) ali danas ujutru nisam mogao da upalim auto, slabi akumulator. Tada se on prazni brze nego sto se puni.


Zato se akumulator brze isprazni i posto se ne puni dovoljno, motor se ne moze pokrenuti. Daewoo Nubira pali ga višer puta a posle5 dana ne može da se upali auto.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.