petak, 20. siječnja 2017.

Inženjer strojarstva plaća

Inženjer strojarstva plaća Plaće prema poziciji, pregled plaća po županijama, obrazovanju i spolu. Majstrović je inženjer strojarstva, koji je nakon nekoliko godina. Njegova tvrtka danas broji 26 radnika, prosječna plaća je, rekli smo, 238.

Inženjer strojarstva plaća
Plaća mu je predobraaa, radi u Njemačkoj, za našu firmu. Fakultet strojarstva i brodogradnje - Zagreb - Stranica 33715 pro 2014Kako se preseliti i dobiti papire za život u bilo kojoj poštenijoj. Najtraženiji inženjeri strojarstva, prosječna plaća iznosi 5400 kn. Spremljeno u privremenu memorijuSlično22.


Inženjer strojarstva plaća
Na karlovačkom Sajmu poslova najveća je gužva bila ispred štandova. Inženjeri strojarstva traženi su u 18 zemalja iz spomenute analize. Direktor financija (prosjek plaća 8.000-12.500 kuna, u vodećim tvrtkama 16.000-25.000 kuna). Radio sam u Đuri Đakoviću u Hrvatskoj kao inženjer strojarstva 5 godina i plaća je bila solidna. Strojarski inženjer (plaća 5.000-10.000 kuna). Nisam se nikad bunio da je mala i ostalo. U zadnje tri godine izgubljeno je oko 3000 radnih mjesta. Najbolje plaćeni inženjeri elektrotehnike i strojarstva.


Nedavno smo dobili analizu plaća jednog lista u Njemačkoj koja govori.

Inženjer strojarstva plaća
Na njemačkom tržištu rada nedostaje i elektrotehničara, strojara. Na koliki minimalni iznos plaće biste vi pristali kao VSS (diplomirani inženjer strojarstva) pripravnik. Meni je ponuđeno oko 3200 kuna a od. Jooble – sve ponude poslova na jednom mjestu. Iza njih slijede inženjeri strojarstva i elektrotehnike, kojima su plaće 27,8% iznad prosjeka te osobe pomorske struke s plaćama od 13,8% iznad.


Prosječna mjesečna plaća je između 25 i 30 tisuća kuna, ali su troškovi. Uz spomenute strojarske ili elektroinženjere, traženi su i inženjeri. Studente strojarstva čeka posao čim diplomiraju. Australiji može dosegnuti i 80 tisuća dolara.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.