srijeda, 25. siječnja 2017.

Montaža radijatora

Montaža radijatora Ako niste dovoljno obučeni za montažu radijatora preporučamo da to prepustite stručnim i ovlaštenim osobama koje se bave instalacijom i montažom grijanja. Montaža i ugradnja radijatora (baterije) teorija grijanja. Ugradnja radijatora - nije jednostavan zadatak kao što se može činiti na prvi pogled.

Montaža radijatora
Usluga ugradnje centralnog grijanja, montaža radijatora. Radijator- obrt za ugradnju i održavanje plinskih i vodovodnih instalacija, servis bojlera. MONTAŽA RADIJATORA (Pribor i materijal) - RADIJATORSKA KONZOLA BRIO MAS - SOLAR (ART.S-40p).


Postavljanje radijatora izvodi se ukoliko je moguće na vanjske zidove, pod prozor, jer je prozor uvijek slaba točka izolacije, a radijator pod prozorom kroz.

Montaža radijatora
Aquatherm cijevima i fitingom ispod glazure, priprema i. Ukljucuje i postavljanje cijevi do radijatora, naravno. Kod priključaka odvojaka možete montirati nekoliko radijatora jedan iza drugog. Za pričvršćivanje na zid radijatora, razdjelnika, ekspanzione posude, držača ili kanala. Tu visinu treba ukalkulisati prilikom montaže nosača radijatora na zid. Završni korak adaptacije je montaža rasvjetnih tijela, sanitarne opreme i radijatora na predviđena mjesta.


Cilj nam je to obaviti uredno i kvalitetno, kako bi. To je posebno značajno za stanovnike stambenih zgrada, a na. MONTAŽA AL RADIJATORA NA NOSIVE ZIDOVE EKONOMIK - SOLAR - LIPOVICA.

Montaža radijatora
Dobava čeličnih pločastih radijatora proizvod "Vaillant". Dobava i montaža radijatorske kutne "H" priključne armature. Prehrana instaliranje radijatora - zadatak nije teško, ali pedantan.


Takav slučaj mora biti pažljivo pripremljen, u budućnosti ne pate od. Kako bi Vam pomogli u okvirnom izračunu cijene samih radova(montaže) donosimo.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.