srijeda, 18. siječnja 2017.

Snh beta dionice

Snh beta dionice Dionica: BETA-R-A (ZSE) Djelatnost: Nepoznato. Broj dionica primljenih u trgovinu, 2. Bc Institut za oplemenjivanje i proizvodnju bilja.

Snh beta dionice
Odluka o primanju na MTP - Fortis dionica BETA-R-A. O dionici; Grafički prikaz; Tehnička analiza; Financijska izvješća; Financijski pokazatelji; TOP 10; Arhivski podaci; O izdavatelju. Novi vlasnici Liburnia Riviera Hotela – Umjesto jednog, dionice drže. Tako je SN Holding zamijenjen s tvrtkama SNH Alfa, SNH Beta, SNH.


Dakle, SNHO ima dionice LRH u vrijednosti 786 mil. LRH izvjesna zašto podijela dionica na SNH Alfa i SNH Beta u omjeru. REDOVNA DIONICA ZABA-R-A, HRZABARA0009, ZABA. ZTK obavještavamo vas da je društvo SNH DELTA d. Dodaj u moju listu - Samo za registitane korisnike, SNH BETA d. Naviše se trgovalo dionicama Jamnice, koje su na prometu od 2,8 milijuna. Među dobitnicima su bile i dionice SNH Beta, koje su uzletjele 9,3. SN Holdinga (SNH Alfa, SNH Beta, SNH Delta i SNH Gama) biti utorak, 22.

Snh beta dionice
SNHO-R-A steći dionice novo osnovanih društava SNH. SNIH GAMA, SNH DELTA, SNIH ALFA i SNIH BETA u zamjenu za dionice SN holdinga.


DRUŠTAVA ČIJE DIONICE SE NALAZE U PORTFELJU. Indeks blue chip dionica CROBEX10 je porastao za 1,13 posto te zaključio na 1. Gubitnik dana: SNH Beta -6,25% 45,00. Poslovni udjeli, dionice i vrijednosni papiri u poslovnim subjektima. Naziv poslovnog subjekta, SNH BETA D. Povlaštena dionica Adris grupe bila je najtrženije izdanje dana koje je uz. Plan podjele dioničkog društva SN Holding. Dionica Dalekovoda pojeftinila je za 1,40 posto na 13,35 kuna, a njome se trgovalo u iznosu od 144 tisuće kuna.


Nakon što je u posljednjih nekoliko trgovinskih dana domaće tržište kapitala svjedočilo realizaciji kapitalnih dobitaka i blagim prodajnim.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.