srijeda, 1. veljače 2017.

Adris dionice cijena

Adris dionice cijena Dionica: ADRS-P-A (ZSE) Djelatnost: Holding. Adris grupa dioničko društvo za upravljanje i ulaganje. Drži da je ciljana cijena redovnih dionica 500 kuna, odnosno 450 kuna za povlaštene.

Adris dionice cijena
Analitičar Erste banke drži da dionica rovinjske grupacije vrijedi za trećinu više. Mnogi su dioničari zadržali dionice i TDR je dočekao kraj 2002. Taj je događaj istovremeno vrlo povoljno djelovao i na povlaštene dionice Adrisa, koje su porastom cijene i značajnim volumenom pratile. Zbog pada cijena dionica indeks Crobex se u ponedjeljak spustio za 0. Utorak je donio veliku blok-transakciju povlaštenim dionicama Adris. I adris i podravka su izuzetno podcijenjene dionice.


Kratkoročno gledajući, cijene dionica rastu i padaju zbog međusobnog. Zapravo, najveće je iznenađenje postignuta cijena redovnih dionica. Adris Grupa otkupljuje povlaštene dionice. U pozadini odluke o otkupu su niska cijena na burzi i najava investicija. Cijena dionica takvih kompanija porasla je više od cijene dionica onih. DIONICA IZDAVATELJA ADRIS GRUPA D. Dok su se protekla dva dana povlaštene dionice trgovale u rasponu od.


Adris dionice cijena
Ovih dana cijena te dionice dosegla je 5000 kuna, a prema. Promet nešto veći od 1,1 milijun kuna imale su i dionice Luke Ploče čija cijena je porasla za 4,63 posto, na 627,77 kuna. Time je Adris od države kupio 39,05 posto udjela u Croatia. Problem cijene dionica i nekretnina koje su procijenjene na manju vrijednost. Dionici HT-a cijena je pala za 0,10 posto, na 240,50 kuna, dok se zadnja cijena dionice Adrisa nije mijenjala i ostala je na 217,49 kuna. Zagrebačka burza, Podjela dionica društva Adris d. Prošlog tjedna zaustavio se crni niz pada cijena dionica na.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.