nedjelja, 19. veljače 2017.

Iskon carnet trio

Iskon carnet trio Provjeri dostupnost i složi svoju kombinaciju! Ako linija ne omogućava maksimalnu brzinu, Iskon će isporučiti najveću moguću. Dobivaju li se dva računa, jedan od CARNeta i jedan od Iskona?

Iskon carnet trio
Duo paket za 128,86 kuna mjesečno nudi telefonsku liniju. Ima li netko neku od usluga Carneta preko Iskona, npr. Koja je cijena toga, besplatno za korisnike iz sustava ili?


Iskon uslugu da mi skine konfig file sa svog modema - te ću ja zatim isti rekonfiguirati i postaviti na Trio.

Iskon carnet trio
Obavještavamo vas kako CARNetov partner Iskon do kraja listopada pruza popust na zajednicke usluge DUO. U Windowsima to funkcionira tako da se spojim na router preko. Instalacija je prošla bez ikakvih problema, ali se još uvijek mučim s povezivanjem na internet (iz naslova se vidi da imam Iskon Carnet Trio). CARNet, za krajnje korisnike CARNeta sa uslugom Iskon. CARNet Windows 7 (Eng.) PPPoE - Iskon DUO. Eto,za one koji koriste ovu uslugu od kraja prošlog mjeseca je na stranicama moj. Za učenike, studente te djelatnike i suradnike CARNetovih ustanova članica, Iskon u suradnji s CARNetom nudi paket TRIO.


Na ostalim TV paketima opcija dodatnog Iskon. Iskon je predstavio nove Trio pakete, fun i star.

Iskon carnet trio
Problem je slijedeci, imam iskon trio uslugu sa Speedtouch 780Wl Carnet. Router je forsiran na bridge, pa mi neradi Wlan na mobitelima i. Imam iskon trio paket: tv, telefon i internet na koji se spajam preko Carneta. Na kompjuteru mi je to "dial-up" pozivanje uredeno kao PPPoE. Od sada korisnici TRIO paketa koji imaju ugovorenu brzinu do 3 i 5 Mbps moći će koristiti do 6, odnosno 8 Mbps. Pogledajte teme slične ovoj: Jako sam ljuta - Iskon.


Iskon omogućuje popust osobama s invaliditetom od 30% na mjesečnu naknadu. Mislim da oni koji imaju net prko Carnet-a imaju olakšice i nije to ok. Internet-B-net, Iskon, T-com internet + tv.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.