utorak, 7. veljače 2017.

Najštedljiviji dizel motori

Najštedljiviji dizel motori Možda je racionalnije da kupite neki auto sa dizel motorom, jer vozite dosta, ali imajte na umu da će vas puno koštati pumpa, turbina, zamena. VW tvornica u svom premijernom nastupu osobnog automobila s dizelskim motorom obara rekorde posve druge vrste. Mali automobili i dizelski motori manjih obujma pokazali su se kao.

Najštedljiviji dizel motori
Najštedljiviji je automobil koji se može kupiti u nas Smart ForTwo sa. VW je proširio paletu modela malog gradskog Pola, a jedan od modela je i BlueMotion za koji VW tvrdi da je najštedljiviji benzinski i dizelski model na svijetu. Ovo je trenutno najštedljiviji automobil na tržištu! Peugeot je svoj karavan opremio novim benzinskim i dizel motorima kojima.
Najštedljiviji dizel motori
Koji je motor po vama najpouzdaniji, najdugovječniji, najbolji i najątedljiviji.


Re: najpouzdaniji, najdugovjeèniji, najbolji i naj¹tedljiviji motor. Posto prelazim oko 20-25000 godisnje, 70% grad, 25% regionalni, 5% auto-putevi, najpre sam bio zagrejan za dizel i to manje zapremine. Poboljšanja motora i prijenosa dodatno smanjuju potrošnju -Unaprijeđena konstrukcija. Treća generacija Škodinog modela Octavia opremljena je najsavremenijim benzinskim i dizelskim motorima. Njihova potrošnja goriva i emisija. Opel predstavlja svoj najštedljiviji diesel motor ikada. CDTI ecoFlex najekonomičnijim i najefikasnijim Opelovim dizelskim modelom.


Dobitnik glavne nagrade i najštedljiviji vozač Viktor Lenac.

Najštedljiviji dizel motori
Ford Galaxie s ogromnim 428 CID motorom. Dakle, ne samo vozilo, nego me intresuje koje motore bi ste kupili? Radilo bi se o polovnom vozilo, oko 50. Octavije su na cijeni, pogotovo s dizelskim motorom. Prvi dizelski VW Golf D pokretao je mali dizelski motor obujma od.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.