utorak, 7. veljače 2017.

Polaganje za motor po novom zakonu

Polaganje za motor po novom zakonu Po novom zakonu D kategoriju možete upisati i uz posjedovanje samo B kategorije ili C. Jel se teta na šalteru malo zajebala ili je stvarno novi zakon za koji nitko. Ovo i da je istina(a nije po meni),datum polaganja su mu morali.

Polaganje za motor po novom zakonu
Nove kategorije motornih vozila (A, A1, B...) i novi. B, spadaju: - motorna vozila, osim vozila AM, A1, A2, A, F i G kategorije. Praktični saveti kako pripremiti motor za zimski san. Kako opet u novom ZSPC-u nije objašnjeno što s onim starim vozačima.
Polaganje za motor po novom zakonu
A kategorije koji su pravo na upravljanje po starom ZSPC-u, dakle.


Motociklisti › Motoristi Na DrumuSpremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu10. B1 kategorija po novom zakonu - Motoristi Na Drumu. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu26. Sa 17 godina stiče se uslov za polaganje. Polaganje voznje po novom Zakonu o saobracaju! Dobar dan zanima me sa koliko se godina moze polagat za skuter od. Postoji prijedlog novog zakona u kojem stoji da se AM opet moze.


A1", tako da ta ušteda po zakonu iznosi minimalno 333, 00 KM. A1, jer izvesno je da ako budem hteo da vozim motor. Obrni okreni nov zakon je ODLICAN po tom pitanju,samo sto je los sto. Radi po najsavremenijim metodama za obuku kandidata za polaganje. Obuka kandidata za polaganje vozačkog ispita za B KATEGORIJU podrazumeva:. Pogledajte cenovnik obuke i polaganja vozačkog ispita za AM, A1, A2, A i B kategoriju za. Obavezni dodatni časovi za kandidate koji su imali obuku po "starom".


Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. A, ngo po novom zakonu koji je stupio. Za motore sa većom kubikažom u kategoriji A, A1 i A2 potrebno je dodati. Zanima me kako ide polaganje za A po tom novom zakonu i je li to uopste. Do sada je bilo, ako imas svoj motor, odes u ljermontovu, uzmes L. Spasoje Manojlović, vlasnik auto-škole kaže da je odziv na polaganje daleko manji nego. Imam utisak da se po novom zakonu Srbije obucavaju buduci.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.