nedjelja, 19. veljače 2017.

Renault kadjar oprema

Renault kadjar oprema Motori korišteni za opremanje Renaulta KADJAR sadrže niz tehnologija koje omogućuju neviđene. Renault KADJAR Iconic standardno ima punu opremu! Pogledajte detaljnije podatke o mjerama.

Renault kadjar oprema
Nezaobilazna dodatna oprema Oprema koja označava stil. Za nivo opreme ICONIC upisati kodu FKROV i UNRET. Cijene i opis opreme su informativni. Bit će dostupan sa četiri paketa opreme – Life energy, Zen Energy.
Renault kadjar oprema
Tako bi osnovni model Energy TCe 130, sa opremom Life trebao biti.


Bose Edition), ima mnogo više opreme od nemačke konkurencije. Sa razdaljinom od 910 mm do plafona i približno 1,5 m širine u visini laktova na zadnjim sjedištima. Benzinac se oprema isključivo s prednjim pogonom i ručnim. Oprema opširnije: Sigurnost - Sustav za nadzor stabilnosti vozila ESP Sustav za nadzor proklizavanja pogonskih kotača ASR Sustav protiv. Sa dodatnom opremom, koja je razvijena specijalno za vaše vozilo Renault, svakodnevno putovanje postaje naprosto jedinstveno. RENAULT KADJAR Ostavlja snažan utisak.


Ponudu čine četiri nivoa opreme, tri turbo. Slično je i sa zadnjim svjetlima, a sve je na popisu dodatne opreme.

Renault kadjar oprema
Kadjar, prvi crossover iz C segmenta. Ci 110 KS, oprema: Xmode + Paket PARKIRANJE Pomoć pri parkiranju sprijeda i straga Električni preklopivi vanjski retrovizori. Na žalost pa je R link na voljo le pri najbogatejši opremi, ki stane vsaj 25. Prostora na zadnjoj klupu iznenađujuće dosta. Sa vozilom KADJAR ICONIC vozite se sa stilom.


U ponudi su 4 nivoa opreme ( Life, Zen, Business i Intens), i posebna. Sistem za nadzor stabilnosti vozila ESP.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.