subota, 1. travnja 2017.

Mirogoj sprovodi

Mirogoj sprovodi Svi dostupni podaci o rasporedu sprovoda i ispraćaja informativne su naravi te su podložni izmjenama. Groblje Gornje Vrapče osnovano je u. Osnutak šestinskog groblja moguće je vezati.

Mirogoj sprovodi
O osnutku groblja postoje dva izvještaja:. Tražilica pokojnika gradskih groblja grada Zagreba. Termin svete mise zadušnice bit će objavljen na sprovodu. Sprovod dragog pokojnika bit će u subotu 11.


Mirogoj sprovodi
Ime i prezime godine Dan smrti sprovod u. Pročitaj najnovije vijesti vezane uz pojam SPROVOD. Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu SPROVOD. Adresa: Ulica Pavla Lončara 1a, 10360 Sesvete. Radno Vrijeme: Ponedjeljak – Nedjelja: 06. Eto, povorka upravo zamiče i nestaje prema udaljenijim dijelovima Mirogoja. Mirogojsko je zvono ispraća, sve je dalje od arkada. Malnar, legendarni novinar, putopisac, pustolov, istraživač i otac antitelevizije u Hrvatskoj, ispraćen je danas na zagrebačkom Mirogoju.


Eto smo sada i njihovu Maru ispratili k njima na vjetroviti i sunčani zabrješki Mirogoj, i vratili je zemji iz koje je ponikla.

Mirogoj sprovodi
U NAJTEŽIM TRENUCIMA IPAK ZAJEDNO Suze i bol na zagrebačkom Mirogoju: I Mario Mamić došao na sprovod majke svoje bivše supruge. PRIPREMA ZA NAJGORE Grobnice na Mirogoju od pet do 135 tisuća eura! Preporučite ga prijateljima putem ovih. Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta, ekskluzivne informacije, videa i intervjui. Osmrtnice Zagreb, Umrli U Zadnjih 7 Dana, Umrli Zagreb, Obavijesti O smrti Zagreb, Večernji List Osmrtnice, Jutarnji List Osmrtnice, Mirogoj.


Naš veliki ponos su grobni vijenci koje dugogodišnjom tradicijom izrađujemo za Vaše tužne dane. Sve vijence koji su izloženi mogu biti u boji koju želite. Računajte da će troškovi za skroman sprovod u Zagrebu stajati oko 10. Uz novo otvoreni salon pogrebne opreme na Mirogoju. Posljednji ispracaj televizijske i kazalisne glumice Maje.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.