srijeda, 24. svibnja 2017.

Abortus do kojeg mjeseca

Abortus do kojeg mjeseca Namjerni prekid trudnoće (abortus, pobačaj). Pobačaj ili abortus (lat. abruptio graviditatis) je spontani ili izazvani prekid trudnoće. Zakonik "Constitutio criminalis Carolina", kojeg je donio Karlo V.

Abortus do kojeg mjeseca
Psihičko stanje nakon abortusa. Poštujem odluke žena koje se odluče na abortus iz kojeg god razloga bilo. Abortus u poodmakloj trudnoći - da ili ne? Prekid trunoće izvan zakonskih granica30.
Abortus do kojeg mjeseca
Trudnoća i sve što ona (do)nosiBufretLignendeOversett denne siden21.


Spontani pobačaj ima tok sličan porođaju i retko je praćen komplikacijama. ZAGREB - Čak 93 posto žena koje u Hrvatskoj abortiraju starije su od 20 godina, a 78 posto njih već su majke, i to najčešće u braku. Malo je događaja u životu koji ženi mogu slomiti srce poput pobačaja u prva tri mjeseca trudnoće. Ponekad se on naziva spontani pobačaj. Do kad je moguće uraditi abortus? Kazu da nije preporucljivo raditi abortus nakon 3 mjeseca trudnoce.


U većini zemalja EU, prekid trudnoće dozvoljen je na zahtjev žene i to do 12-og tjedna trudnoće, osim u Švedskoj gdje je abortus dozvoljen do. Oduvek su žene koristile abortus kao sredstvo za kontrolu rađanja. Ukoliko ne budemo same donosile odluku o tome da li želimo ili ne želimo rađati. Koliko sam upoznat žena do 10 tj trudnoće može obaviti abortus bez obzira na. U Sjedinjenim Državama namjerni pobačaj se dozvoljava tijekom prva 3 mjeseca trudnoće. Legalni abortus: Rješenje neželjene trudnoće tabletama, “na crno” ili u. Naime, prigovor savjesti na kojeg se pozivaju liječnici koji ne žele. Gle, mislim da se do 14 tjedna može napraviti abortus. Međutim, posljedice u 5 tjednu i 10 tjednu nisu jednake.


Pobačaj ( prekid trudnoće, lat. abruptio gravidatis, abortus, pometnuće,). Zašto je abortus i dalje kontracepcijsko sredstvo?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.