srijeda, 24. svibnja 2017.

Općina majur kontakt

Općina majur kontakt Spremljeno u privremenu memorijuVAŽNI BROJEVI. Pročitajte komentare i saznajte informacije za OPĆINA MAJUR, Hrvatska. Klemetina Karanović, djelatnica općine Majur kod Hrvatske Kostajnice, koja se na prošlim izborima kandidirala za načelnicu općine i nije.

Općina majur kontakt
Lokalni izbori u Općini Majur su dokazali da su stanovnici svjesni problema i loših uvjeta u kojima žive te s nadom u bolji. Općina Majur pod HSS-ovim vodstvom kreće novim smjerom. Graniči s općinama Sunja, Donji Kukuruzari i gradom Hrvatska Kostajnica. Ako želite upisati poslovnu zonu za OPĆINA MAJUR - Sisačko-moslavačka županija kontaktirajte nas putem kontakt obrazca.
Općina majur kontakt
Ulica Grada Vukovara 271; 10000 Zagreb, Hrvatska; OIB:.


Završena potraga na području općine Majur. GlinaProdaja državnog zemljišta u općini Majur (22178) - Poljoprivredne. Gornji Hrastovac, livada, površine 0,6211 ha, tržišne cijene. Majur je najmanja općina u našoj županiji, podsjetila je načelnica. Glina te općina: Sunja, Gvozd, Lekenik, Martinska Ves, Dvor i Topusko. Novska i Hrvatska Kostajnica te općina: Majur, Donji Kukuruzari, Hrvatska Dubica, Jasenovac i Lipovljana. Osoba ili služba zadužena za kontakt: Jedinstveni upravni odjel. Kostrići u Općini Majur u spomen na.


Općina majur kontakt
Kontakt adresa e-pošte za zahtjeve za pristup informacijama tijela javne vlasti. Danom sjećanja na žrtve Domovinskog. Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved prisustvovao je 15. Dana sjećanja na žrtve Domovinskog. Kliknite ovdje za pregled po područjima. I vi u vašoj općini i na županiji imamo vijećnike Srbe ali oni nisu iz naše. U toj akciji su svojim prilozima prednjačile porodice Novaković, Rajčević i Dragaš, a interes za pomoć iskazala je i općina Majur. Gornja Meminska, Majur, Sisak-Moslavina.


Grada Hrvatska Kostajnica; Općine Dvor; Općine Hrvatska Dubica; Općine Donji Kukuruzari; Općine Majur.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.