utorak, 2. svibnja 2017.

Auto pomiješao ulje i vodu

Auto pomiješao ulje i vodu Ja stanem ugasim auto otvorim haubu sacekam malo pogleda ulje normala sve, krenem sa autom sve radi sve super. I jedna važna napomena,nemoj puno da vožaš auto tako jer postoji. Uljolika ljiga u vodi za hladjenje30. Simptomi mešanja ulja i rashladne tečnosti? BufretLignendeOversett denne siden17. Ostao sam u defektu u blizini Kraljeva. Ostavio auto i nastavio autobusom.


Auto pomiješao ulje i vodu
Ide burazer danas da uzme auto! Nakon nekoliko tisuća pomiješao je ulje i vodu u kartelu. Poslije cjelonoćnog punjenja otišao sam vratiti akumulator u auto. Vidi kad upalis ili vozis auto ako ti nazad baca bijeli (bijelkast) dim (a vani je toplo vrijeme). Mesa vodu i ulje; Rover 420d15 innlegg28. Passat 2,0 tdi BMP motor miješa ulje i naftu7 innlegg21. KAKO PRECI 200 KM - DO KUCE, ako je promesao.


Jel imao neko problem da mu pomesa vodu i ulje auto? Vodi racuna gde ces da oteras auto,taj motor nemoze svako da radi.

Auto pomiješao ulje i vodu
U posudi za vodu (antifreeze je unutra) po rubovima vidljiva. Auto inace radi sasvim normalno. Skinem čep od vode, upalim auto i stavim ruku gore? Pomiješala se voda i ulje, šipka je bjelkaste boje.


Promijenjen je dihtung dekla, metalni dihtung, ulje i filter, ulje je Mobil 10W 40. HDi pomiješao ulje i vodu, pa se oštetio. Kako je taj tvoj mehanicar utvrdio da motor mijesa vodu i ulje? Neznam za zamjenske tj po auto djelovima al ima u servisu v. A kako je taj auto dosao do tebe a da nije pomijesao ulje i vodu? I ulje se ne mora mijesati sa vodom, moze motor trositi ulje i na druge nacine. Ako si auto kupio od nekog nases na SRB table moguce da ga je taj malo vise gazio pa ga pregrejaoi itd.


Na zidovima bidona za vodu kada zavucem prst malo dublje unutra. Nakon te generalke auto i dalje trosi ulje i gubi vodu sto je bio slucaj i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.