utorak, 2. svibnja 2017.

Mobiteli na bonove t com

Mobiteli na bonove t com Najveća rasprodaja mobilnih uređaja na bonove! Kupite mobitel ili tablet na bonove uz veliki popust i dobivate dodatni iznos na računu. Pronađite odgovore na stranicama korisničke podrške od 0-24, upravljajte HT uslugama putem Moj Telekom stranica, svratite u neki od T-Centara ili dogovorite.

Mobiteli na bonove t com
Popust za kupnju u webshopu i besplatna dostava. Ostvarite dodatne uštede aktivacijom trajnog naloga i e-računa. Cijena Simpa paketa 192 kn x 12 mj. Uštedi na novom mobitelu, donesi stari uređaj i ostvari popust!
Mobiteli na bonove t com
U jednom posjetu T-Centru možeš dati u otkup najviše 10 rabljenih uređaja.


Ponuda Vipme kompleta po super cijeni uz dodatne uštede i besplatnu dostavu putem webshopa. Kupi mobitel, a cijeli potrošeni iznos vraćamo ti na Vipme. Nema trikova ni skrivenih troškova. Hoćeš na bonove, hoćeš uz pretplatu, sve je tu - samo biraj! Birajte između Samsung, LG, Huawei, HTC mobilnih uređaja. Jednako tako kod nas možete otključati svoj uređaj za rad na svim mrežama (dekodirati), obaviti brz i efikasan servis svih marki. Proizvod je identičan kao na slikama te se moze koristit na mobitelima veličine od 4 do 6. Prodajem mobitel kupljen u t-comu.


Mobiteli na bonove t com
Jesu li mobiteli koje kupim u web dućanu otključani ili zaključani? Prelazak natrag na bonove (nakon nekih 5-6 godina pretplate) + aktivacija. Mobiteli su zaključani na T-Mobile mrežu. Best buy mobiteli kod operatera na bonove Usporedbe mobitela. Kako će mobilni operateri reagirati na ta nova pravila igre, za sada se još ne. U Tele2 koji nudi bonove od 27,50 kuna u trajanju 10 dana i 55.


Sony Xperia E5 Black, pametni t. Samsung Galaxy S7 G930F crni, pametni telefon + 2 god. Acer Liquid Zest Plus Dual SIM.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.