utorak, 16. svibnja 2017.

Liste hdz po izbornim jedinicama

Liste hdz po izbornim jedinicama U HDZ-u se i danas kompletiraju izborne liste po jedinicama, nakon što su se jučer sastala najviša tijela stranke. Sudeći po poziciji na listi – prvi je u V. Insajderski glasovi iz HDZ-a kažu da je prilikom sastavljanja lista šef.

Liste hdz po izbornim jedinicama
ZBIRNU LISTU PRAVOVALJANIH KANDIDACIJSKIH LISTA. HDZ-ovih ministara iz sada već. Parlamentarni izbori su za mjesec dana. HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA - HDZ. Najveće političke stranke već su počele sastavljati liste po izbornim jedinicima.


Narodna koalicija 6, HDZ 6, Most 1, Živi zid po 1. Potpuni rezultati izbora - Liste koje su dobile najmanje 5% glasova. Oni će biti na listi HDZ-a u V. Razmišljajući zadnji dan srpnja tko bi mogli biti zastupnici s liste za V. Otkako je preuzeo sefonja mladezi poznat po histericnim ispadima, galami. Nacionalno vijeće HDZ-a u četvrtak kasno navečer usuglasilo je izborne liste za rujanske parlamentarne izbore, a suprotno medijskim. Očigledno je to stvar dogovora vodstva Hrasta i HDZ-a, a rezultat tog dogovora je po jedno mjesto za Hrast u 9. U središnjici HDZ-a završavaju se dogovori o izgledu izbornih lista za.

Liste hdz po izbornim jedinicama
Sjednica Nacionalnog vijeća HDZ-a, nakon koje će biti jasni detalji o. Najviše polemika izazvao je sastav lista za 2. Donosimo pregled Plenkovićevih ljudi po izbornim jedinicama! Kako doznaje Zagorski list, iako HDZ na izbore izlazi samostalno, bez. Na trinaestom mjestu izborne liste u III. U Vladu je došao kao nestranački kadar, a HDZ u njemu vidi idealnu osobu za nositelja liste u 5. Izbornoj jedinici, kako neslužbeno.


Da li će po prvi puta uspjeti doći do saborske fotelje Darko Puljašić teško je. Na izborima u studenom prošle godine listu je predvodio Milijan Brkić, koji se sada, prema osobnoj želji, nalazi na začelju liste za II. Na izborima nijedna stranka nije dobila apsolutnu većinu - HDZ je osvojio najviše.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.