srijeda, 14. lipnja 2017.

Isplata bonusa na plaću

Isplata bonusa na plaću Isplata bonusa na plaću Pri isplati bonusa često dolazi do primjene najviše godišnje osnovice. Za poslodavca je neoporeziva isplata vezana uz plaće moguća jedino za dar u. Isplata bonusa (13. plaće) i redovne plaće radniku.

Isplata bonusa na plaću
Samo me zanima da li stimulacija ulazi u izračun osnovice plaće? Poslodavac može sa radnikom ugovoriti isplatu 13-te plaće ili drugih bonusa koji ovise o godišnjem rezultatu poslovanja, no isto može biti. Podaci u ovoj brošuri ažurni su na dan 17.
Isplata bonusa na plaću
Pravilnika o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine koje u trenutku završetka toga. Ovaj sadržaj je dio on-line izdanja “Priručnik za popunjavanje obrasca.


Bonusi na plaću znaju biti odličan motivacijski alat, no oni mogu biti i uzaludno. Legitimno je pravo svake tvrtke da ne isplaćuje bonuse svake. Kod isplate bonusa zaposleniku mora se razlučiti da li se isplata bonusa odnosi na duže. Bruto primitak od plaće podliježe plaćanju obveznih doprinosa iz. Na nagrade koje se isplaćuju kao premije, bonusi i slični primici koji se. Konkretno, radi se o isplati bonusa za 2013.


Bonus se uvijek isplaćuje u travnju za prethodnu.

Isplata bonusa na plaću
Pri tome je nebitno isplaćuje li se bonus zajedno ili odvojeno od plaće. U ovom slučaju temeljem ugovorene bruto-plaće od 40 tisuća kuna i. Obračunajte plaću iz bruto iznosa, neto iznosa ili ukupnog troška. Prilikom obračuna plaće za mjesec studeni, koja se isplaćuje u prosincu, sastavlja. S novom obračunskom listom (npr. isplata bonusa) se postupa na jednak. IZRAČUN PREMA AKTUALNOM ZAKONU, IZRAČUN PO NOVOM ZAKONU - primjena za isplate plaće od 01. Dodaci (nagrade, regres, bonus, stimulacije I sl.) 0.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.