srijeda, 14. lipnja 2017.

Privatni auto u službene svrhe

Privatni auto u službene svrhe Može, važno je da nije automobil od tvrtke. Za privatni automobil treba voditi evidenciju o korištenju u poslovne. Naime, većina poduzetnika koristi osobne automobile u službene i manje službene svrhe. I sve je u redu dok nas ne posjete porezni inspektori i počnu češljati. Skoro pa glavna svrha (kod loko vožnje je to najčešće i jedina svrha) tih. U skladu s navedenim odredbama Pravilnika naknade troškova prijevoza na. Radnici su za prijevoz koristili službeni automobil kojega je.


Privatni auto u službene svrhe
Putnog naloga za korištenje privatnog automobila u službene svrhe. Postavlja se pitanje može li to biti privatni automobil kome niste baš vi. Ako se privatni automobil koristi za službene svrhe u mjestu odnosno. Upotreba službenog automobila u službene svrhe. Za službeni automobil tvrtke obrazac Evidencija o loko vožnji može izgledati ovako:. Primjer popunjenog obrasca Evidencija o loko vožnji (privatni automobil radnika).


Cjelokupni članak o poreznom aspektu korištenja osobnih automobila u. ODLUKA O KONCESIJI U SVRHU GOSPODARSKOG KORIŠTENJA. Nakon toga, poslodavac mora da izda nalog za korišćenje privatnog automobila u službene svrhe.

Privatni auto u službene svrhe
Automobil mora biti u vlasništvu zaposlenog. Bilo bi zanimljivo čuti objašnjenje svrhe, koristi i troškova prikupljanja tako. Porezna uprava je u okviru nadzora zatražila službenu evidenciju. Uredba posebno propisuje da se naknade za službeni put u. Za službeni put također možete koristiti privatni automobil i može vam se neoporezivo isplatiti 2 kn po. Ako je ta osoba u medjuvremenu osnovala obrt i taj isti auto koristi za.


Pri korištenju privatnog automobila u svrhe službenog putovanja, u putnom nalogu. Uporaba privatnog automobila u poslovne svrhe.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.