utorak, 27. lipnja 2017.

Postavljanje klima uređaja na fasadu

Postavljanje klima uređaja na fasadu Susjed je na fasadu svog objekta postavio klima uređaj, i to 4 metra iznad mog posjeda. Radi se o starogradnji tako da je susjedov objekt prije. Montaža klima uređaja - Stranica 1617 sij 2012Montiranje vanjske jedinice klime na 10 cm fasadu od stiropora.

Postavljanje klima uređaja na fasadu
Splitu: za klimu na fasadi - 2000 kuna kazne! Odluka o komunalnom redu, koju bi trebalo usvojiti Gradsko vijeće, zabranjuje postavljanje klimatizacijskih uređaja i antena za prijam. Grad običnih ljudi Zabrana sušenja rublja na balkonima i zabrana postavljanja klima uređaja na fasade zgrada uperene su prije svega protiv.


Dopušteno je i postavljanje klima-uređaja s dvorišne strane pročelja.

Postavljanje klima uređaja na fasadu
Pravilnik o postavljanju antena, uređaja, natpisa, zaštitnih naprava na izlozima, jarbola, reklama i. Postavljanje klima uređaja i sličnih naprava na zgrade izvan područja. Milutina Baraća, padanje fasade i opasnost za pješake. U narednih pet godina svi rashladni uređaji moraće da budu sklonjeni. Klima-uređaji mogu da se postavljaju na terasama, kao i na delovima. Instaleri klima uredjaja moraju da snose odgovornost za klime koje. Cijena usluge – Standardna ugradnja klima uređaja = 1. Način postavljanja uređaja iz stavka 3. Zabranjeno je postavljanje antena i klima-uređaja suprotno pravilniku iz stavka 4.
Postavljanje klima uređaja na fasadu
Pored ovoga, spoljne kutije klima uređaja ruže sliku gradskih fasada. Uvjeti postava klima uređaja za sada nisu posebno regulirani, niti.


Istovremeno se dogovaramo o tijeku posla, mjestu montaže klima uređaja te mogućem trajanju montaže. Raspakiravamo klima uređaj te na pod prostora u zoni. Ja se vodim istom logikom i ovako laicki rekoh pre fasade, medjutim majstori. Klima -uređaj će postaviti kasnije,ali creva i nosače treba da.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.