utorak, 27. lipnja 2017.

Pravilno točenje goriva

Pravilno točenje goriva Na svom putovanju po Jadranskoj obali, Ivana i Dudi morali su stati na benzinskoj postaji da natoče. No, mnogi od tih građana nisu svjesni činjenice da je isplativije točiti gorivo ranije ujutro, jer je gorivo hladnije i samim time gušće. Kako mogu biti siguran u ispravnost istočene količine goriva u automobil?

Pravilno točenje goriva
Da li je istina, u koliko se vrši isprekidano točenje goriva putem pištolja na agregatu. Pravilnim održavanjem štedite do 4% goriva. Prilikom točenja goriva, nemojte puniti rezervoar do vrha jer lakši auto zahtijeva manje energije. Probušeni ispuh troši više goriva kao i ugradnja sportskog auto ispuha.
Pravilno točenje goriva
I nastojite, koliko vam to novčanik dopušta, točiti gorivo kad je.


Pozdrav,desava mi se to da mi pokazivac nivoa goriva ne radi bas. Sloveniji, padel državni rekord v hitrostnem točenju goriva. Nasveti z Oplom LPG - točenje goriva. Natočili ste pogrešno gorivo i shvatili ste to na vrijeme? Preizkusite kako poteka postopek točenja goriva tukaj. Postopek tocenja goriva na bencinskih servisih Maxen november 2016 (8 MB; pps).


LPG-a) u objektima za točenje goriva s više vrsta proizvoda;. Prilikom eksploatacije sondi i aparata za točenje goriva veoma je bitno njihovo pravilno i redovno održavanje.

Pravilno točenje goriva
Uz pomoć provjerenih partnera, a prema. Održavanje sondi i aparata za točenje goriva. Pistolj za tocenje okrenuti za preko 90 stupnjeva, znaci da ruckica bude prema gore. U tom slucaju automatika na pistolju nece pravilno.


Imajo pa na Petrolu še vedno tablico "Prepovedano točenje količin do 5l", zakaj. Mjerni uređaji za istakanje goriva (serija MZ) - PDF; Mjerni uređaji za. Svi uposleni su obučeni pravilnom rukovanju uređajima i sredstvima za gašenje požara i.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.